Ο Πάνος Κιάμος με το «Δε σε βλέπω (Aπόψε βάζω τέρμα)» στη κορυφή των τάσεων #1 στο YouTube

Jan 14, 2023 No Comments by

Ο Πάνος Κιάμος, με την καλλιτεχνική ελευθερία που τον ξεχωρίζει, αποδεικνύεται πάντα πρωτοπόρος στη δημιουργική σύνθεση επίκαιρων μουσικών ειδών και τάσεων.

Αυτή τη φορά με το single «ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ (Απόψε Βάζω Τέρμα)», πιάνει για μια ακόμη φορά τον μουσικό σφυγμό της εποχής με ένα απόλυτα χορευτικό υβρίδιο λαϊκού τραγουδιού και rap, με την πολύτιμη συμμετοχή του OGE με το τραγούδι να έχει γίνει το απόλυτο viral ενώ βρίσκεται στη κορυφή #1 των τάσεων στο YouTube !

Σε αυτή τη συνεργασία φέρνει επίσης και το απαράμιλλο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή υπογράφουν τη μουσική, ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Ηλίας Φιλίππου -και φυσικά ο OGE στα ραπ κομμάτια που ερμηνεύει ο ίδιος.

Από το δυνατό αυτό instant hit της εποχής δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σύγχρονο, γεμάτο εκπλήξεις video clip σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου. Στη limo του Πάνου Κιάμου και του OGE παρελαύνουν πρόσωπα λαμπερά και αγαπημένα στο κοινό: η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, η pop τραγουδίστρια Kianna, η Youtuber Σοφία Black Velour,

ο instragrammer @plakaexei Άγγελος Πατσής, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, και, σε φινάλε-έκπληξη, ο hairartist Βασίλης Μπουλούμπασης!

 

Το ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ (Απόψε Βάζω Τέρμα) είναι ό,τι πιο αναπάντεχα ξεσηκωτικό έχετε ακούσει φέτος!

To single “Δε Σε Βλέπω» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Πάνος Κιάμος με το «Δε σε βλέπω (Aπόψε βάζω τέρμα)» στη κορυφή των τάσεων #1 στο YouTube”

Leave a Reply