Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε το video clip της νέας του επιτυχίας «Μια μικρή ζημιά»

Jan 18, 2024 No Comments by

Στο νέο video clip-θρίλερ με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, ο Πάνος Κιάμος είναι φυλακισμένος σε ένα υπόγειο στο Σικάγο από μια μυστηριώδη γυναίκα. Θα καταφέρει να της ξεφύγει;

Ο Πάνος Κιάμος μάλλον θέλει να κρύψει και να ξεχάσει τον τεράστιο πόνο του, όταν υποβιβάζει έναν έρωτα που του κόστισε πολύ, σε απλή γρατσουνιά, σε ράγισμα, σε «Μια Μικρή Ζημιά», όπως είναι ο τίτλος του πρόσφατου τραγουδιού, το οποίο υπογράφουν οι σπουδαίοι δημιουργοί Γιώργος Σαμπάνης (μουσική) και Ελένη Γιαννατσούλια (στίχους).

Έτσι, στο νέο αλληγορικό video clip του τραγουδιού, που κυκλοφορεί σήμερα με την υπογραφή του Διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνου Ρήγου, ο Πάνος Κιάμος, ερωτικός αιχμάλωτος σε ένα υπόγειο στο Σικάγο, εκεί που τον έχει κλείσει μια μυστηριώδης γυναίκα με μπλε παλτό, προσπαθεί να ξεφύγει για να μην πάθει μεγάλη ζημιά.

Θα τα καταφέρει να γλιτώσει μόνο με μερικές γρατσουνιές;

Η αλήθεια όταν μιλάμε για έναν γνήσιο λαϊκό ερμηνευτή, δεν βρίσκεται ποτέ στο πρώτο επίπεδο και στο προφανές. Τη διαβάζεις πιο καθαρά στη συγκλονιστική ερμηνεία του Πάνου Κιάμου, η οποία κόντρα σε όσα εκ πρώτης όψεως λένε οι στίχοι του «Μια Μικρή Ζημιά», ραγίζει καρδιές.

Μια Μικρή Ζημιά και Όλα Καλά;

Μάλλον όχι..

Το single «Μια Μικρή Ζημιά» περιέχεται στο νέο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου «Έχω Κάτι Να Σου Πω» που μόλις κυκλοφόρησε από την Cobalt Music.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε το video clip της νέας του επιτυχίας «Μια μικρή ζημιά»”

Leave a Reply