Ο Νότης Σφακιανάκης απαντά για πρώτη φορά στο Γιώργο Παπαδόπουλο| Δείτε όσα είπε επί σκηνής!

Dec 08, 2018 No Comments by

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα του ΓΚΑΖΙ Live λίγο πριν την πρεμιέρα του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής με μια ηχηρή δημοσίευσή του στα social media θέλησε να ανακοινώσει την αποχώρησή του, να ξεκαθαρίσει πως διατηρεί άψογες σχέσεις με τους υπεύθυνους του κέντρου αλλά και την Πάολα, ενώ άφησε αιχμές για τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Νότης Σφακιανάκης μέχρι στιγμής δεν είχε βγει να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με το συμβάν. Επέλεξε να το κάνει από την πίστα του ΓΚΑΖΙ Live κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του σχήματος που πραγματοποιήθηκε εν τέλη κανονικά, παρά την αποχώρησή του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η ειλικρινής του απάντηση ήρθε υπό το θερμό χειροκρότημα των θαυμαστών του που κατέκλυσαν το κέντρο.

Δείτε το video παρακάτω:

«Μια αποσαφήνιση λοιπόν γιατί μου χρεώνουν συνέχεια κάτι το οποίο δεν έχω κάνει, κάτι που δεν έχω πει και δεν είναι δίκαιο. Αλλά το αντιμετωπίζω πλέον με στωικότητα, δηλαδή με ψυχραιμία, δεν γίνεται διαφορετικά με τους ανθρώπους ζεις στην κοινωνία και πρέπει να τους αντιμετωπίζεις έτσι όπως συμπεριφέρονται. Προέκυψε κάτι αυτές τις 2-3 τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι θα ήθελα να γνωρίζετε ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε, αυτό είναι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, ούτε πίσω, ούτε δίπλα. Είναι αυτό. Ό,τι σας λέω είναι αυτά. Ψέματα λένε αυτοί οι φοβούνται ή αυτοί που θέλουν κάτι να σου κλέψουν. Ούτε να σας κλέψω θέλω κάτι, ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια. Αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου. Είχαμε κάνει μια συνεργασία με την Πάολα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει. Η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς. Ό,τι σας λέω όμως, η συμφωνία τηρήθηκε από τη δική μου πλευρά, γιατί εγώ τον επέλεξα, επακριβώς όμως με ευλάβεια. Δεν τον έχω δει ακόμα. Ποτέ δεν τον έχω δει, εκ του φυσικού δηλαδή. Δεν έχουμε μιλήσει. Όλο αυτό που έκανε είναι λάθος του. Θα το καταλάβει κάποια στιγμή. Γιατί όλα στην πορεία τα αντιλαμβανόμαστε. Και το να κατηγορείς κάποιον, εάν δεν διασταυρώσεις αυτά που νομίζεις, είναι πάρα πολύ άδικο, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος. Παίζει και αυτό το σενάριο δηλαδή, του να κάνουμε λάθος. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Γιώργος κάνει λάθος. Κατηγορεί άνθρωπο, ο οποίος δεν είναι για να τον κατηγορείς, είναι για να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς, να τον αγαπάς».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Νότης Σφακιανάκης απαντά για πρώτη φορά στο Γιώργο Παπαδόπουλο| Δείτε όσα είπε επί σκηνής!”

Leave a Reply