Ο Νίκος Γκάνος παραδέχεται για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του για τη Eurovision!

Dec 05, 2018 No Comments by

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Γκάνος στην πρωινή εκπομπή του Open Beyond “Ευτυχείτε”. Ο τραγουδιστής δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια ότι έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του για την Eurovision στην EΡΤ. Mάλιστα πρόθεσή του είναι να πάρει μέρος σε εθνικό τελικό εφόσον γίνει καθώς του αρέσει να διαγωνίζεται με άλλους καλλιτέχνες. Η αλήθεια είναι ότι πλέον σπάνια βλέπουμε καλλιτέχνες που να μην προτιμούν την απευθείας ανάθεση.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι υπάρχει μία δυνατή ομάδα από πίσω για τον στηρίξει σε αυτό το ενδεχόμενο ενώ το τραγούδι του είναι έτοιμο και φυσικά αγγλόφωνο.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα χρήματα που ζητά η ΕΡΤ σε περίπτωση συμμετοχής ο Νίκος δήλωσε “ότι υπάρχει οικονομική δυνατότητα καθώς υπάρχει κάποιος χορηγός που μπορεί να αναλάβει το κόστος”.

Κατά το παρελθόν ο ίδιος έχει δώσει αρκετά “δυνατά” δείγματα αγγλόφωνων τραγουδιών. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα του δοθεί τελικά η ευκαιρία να δείξει την δυναμική του και την πρότασή του για την Eurovision.

Η άποψή μας είναι φυσικά ότι όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες τους κι ευχόμαστε να δοθεί και στον Νίκο Γκάνο η ανάλογη.

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Νίκος Γκάνος παραδέχεται για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του για τη Eurovision!”

Leave a Reply