Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ| Ποιοι επώνυμοι τον επισκέφτηκαν;

Jan 22, 2019 No Comments by

Ο Νίκος Βέρτης και το ΥΤΟΝ the music show παρουσιάζουν κάθε χρόνο μια νέα εμπειρία ή καλύτερα μια εμπειρία που αν την έχεις ζήσει μια φορά θέλεις σίγουρα να την ξαναζήσεις!

Με ένα πρωτοποριακό στο είδος του show, μοναδικό για την Ελλάδα, αλλά και ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγάλες του επιτυχίες με όλα τα είδη μουσικής από την pop, την rock και κυρίως την λαϊκή μουσική, μια ορχήστρα που αποτελείται από μεγάλο αριθμό ατόμων, μετατρέπουν το YTON the music show κάθε Σάββατο και Κυριακή σε μια μουσική όαση.

Πολλοί είναι οι φίλοι, οι θαυμαστές, οι επώνυμοι αλλά και οι συνάδελφοι του Νίκου Βέρτη που επισκέπτονται το ΥΤΟΝ the music show για να τον απολαύσουν από κοντά όπου φυσικά δεν παραλείπουν να τον επισκεφτούν και στο καμαρίνι του για να τον συγχαρούν.

Ανάμεσά τους αυτή την εβδομάδα επισκέφτηκαν και διασκέδασαν στο ΥΤΟΝ the music show ο Νίκος Βουρλιώτης, με τον οποίο ο Νίκος Βέρτης είχε συνεργαστεί λίγα χρόνια πριν, όπως και με την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά εκεί βρέθηκε και ο Stan με τον Πέτρο Ιακωβίδη που εκτός από το Νίκο Βέρτη θαύμασε και την αδερφή του Μορφούλα, η οποία εμφανίζεται στο πρόγραμμα του YTON the music show.

ΥΤΟΝ the music show
Πέτρου Ράλλη 38
Τηλ. Κρατήσεων: 2103453139

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ| Ποιοι επώνυμοι τον επισκέφτηκαν;”

Leave a Reply