Ο Νίκος Βέρτης έγραψε τραγούδι για γνωστό τραγουδιστή

Nov 26, 2018 No Comments by

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει απτόητος τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο μουσικό στέκι του, στο Yton, που μας περιμένει κάθε Σαββατοκύριακο με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα!

Κι αφού βλέπει πως η καριέρα του παραμένει σε υψηλές πτήσεις, σκέφτηκε να δώσει ένα δικό του κομμάτι σε έναν νέο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Νίκος φέρεται να έχει γράψει μουσική και στίχους σε ένα τραγούδι που προορίζει για τη φωνή του Βαγγέλη Κακουριώτη. Το πρώην μέλος των Boys & Noise προχωρά εδώ και λίγα χρόνια την solo καριέρα του, δείχνοντας πως έχει εξέλιξη και μεγάλα φόντα να κάνει κάτι το διαφορετικό!

Ο νικητής του Dancing With The Stars 6, εμφανίζεται φέτος στο Yton, στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και απ’ ότι φαίνεται έχει αναπτυχθεί και μια ιδιαίτερη φιλία ανάμεσά τους, ενώ για να του εμπιστεύεται κομμάτι ο καταξιωμένος ερμηνευτής, σίγουρα πιστεύει πολύ σε αυτόν.

Βέβαια αν δεν δούμε επίσημα κάποια κυκλοφορία τότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, οπότε σας το λέω με κάθε επιφύλαξη!

Το τραγούδι πιστεύω θα είναι μπαλάντα, λόγω και της εποχής, αλλά και αφού αυτό το είδος είναι το δυνατό χαρτί του Βέρτη!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Νίκος Βέρτης έγραψε τραγούδι για γνωστό τραγουδιστή”

Leave a Reply