Ο Μανώλης Μπατσιάς κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους

Dec 27, 2022 No Comments by

Ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύει το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», μία εξαιρετική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, με εμπνευσμένους στίχους του Φίλιππου Γράψα, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και ακούστηκε πρώτη φορά στο νέο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» του MEGA.

Το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», που γοήτευσε αμέσως το κοινό, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, το οποίο συνεχίζει το σερί των ξεχωριστών κι επιτυχημένων τραγουδιών που γράφει ο Γιώργος Θεοφάνους για την επιτυχημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Παράλληλα, το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», που είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι ο προπομπός του ολοκληρωμένου album που ετοιμάζουν ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μανώλης Μητσιάς. Το album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, περιλαμβάνει 10 τραγούδια, μεταξύ των οποίων δύο ντουέτα του Μανώλη Μητσιά με την Ελένη Βιτάλη και τον Μπάμπη Στόκα.

Μέσα από το soundtrack «Μαύρο Ρόδο», ο Γιώργος Θεοφάνους μας έχει χαρίσει, μέχρι αυτή τη στιγμή, άλλα δύο τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου και το ραδιοφωνικό airplay: το ομότιτλο κομμάτι των τίτλων αρχής, με ερμηνεύτρια την Ελένη Βιτάλη και το σύγχρονο ζεϊμπέκικο «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» που ερμηνεύει η Όλγα Βενετσιάνου. Η σειρά «Μαύρο Ρόδο», που έχει καθηλώσει και κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, προβάλλεται από το MEGA από Κυριακή έως και Τετάρτη, στις 22:40.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Μανώλης Μπατσιάς κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους”

Leave a Reply