Ο Κώστας Αγέρης εκπροσώπησε την Ελλάδα στο World Youth Forum 2018 στην Αίγυπτο

Dec 05, 2018 No Comments by

Στο ετήσιο World Youth Forum που διοργανώνεται στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Σάρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου στην Ερυθρά Θάλασσα με τη συμμετοχή περισσότερων από 6.000 νέων από όλο τον κόσμο εμφανίστηκε ο Έλληνας καλλιτέχνης Κώστας Αγέρης.

Ο ερμηνευτής επιλέχτηκε από το συμβούλιο του φόρουμ ως ο ιδανικότερος εκπρόσωπος του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου για το ήθος και το ταλέντο του. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο Κώστας Αγέρης ερμήνευσε επί σκηνής παρουσία του Αιγυπτίου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι το επίσημο τραγούδι του WYF με τίτλο «From Everywhere» συντροφιά με πολλούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες των χωρών που συμμετείχαν όπως είναι οι: Αμινέ (Γαλλία), Καρολίνα Ρούσι (Ιταλία), Κάρμεν Σολιμάν (Αίγυπτο), Φατίν Σίντγκια (Ινδονησία), Αντέλ Ιμπραήμ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Ίντεν Μυρ (Νότιος Αφρική), Αμινέ Αμινού (Μαρόκο).

Το μήνυμα ενότητας του τραγουδιού αποτυπώθηκε και στο επίσημο videoclip το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο Κώστας Αγέρης απέσπασε τα θετικότερα σχόλια για την παρουσία και τη συμμετοχή του ενώ η εμφάνισή του στο WYF 2018 κέντρισε το ενδιαφέρον του ξένου Τύπου προχωρώντας σε αρκετές συνεντεύξεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το WYF https://wyfegypt.com/

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Κώστας Αγέρης εκπροσώπησε την Ελλάδα στο World Youth Forum 2018 στην Αίγυπτο”

Leave a Reply