Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μας εκπλήσσει ευχάριστα με το καταπληκτικό Remix με 2 από τα αγαπημένα τραγούδια του “Σ’ Ένα Τέταρτο – Θες Να Κάνουμε Σχέση”

May 05, 2021 No Comments by

Το «Σ’ ένα τέταρτο» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του!

Η πορεία του στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου, στο Spotify αλλά και στο YouTube όπου ξεπέρασε ήδη το 1 εκατομμύριο views, είναι εντυπωσιακή!

Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα. Μέσα από μια από αυτές τις εμφανίσεις, στο YFSF, προέκυψε και το «Σ’ ένα τέταρτο – Θες να κάνουμε σχέση Mix»! Κατόπιν απαίτησης λοιπόν μεγάλη μερίδας DJs, μουσικών παραγωγών αλλά και του κοινού βεβαίως, το mash up των δύο επιτυχιών του Κωνσταντίνου, της πιο πρόσφατης και μίας παλαιότερης από το 2006, είναι στη διάθεσή σας από σήμερα!

Ακούστε το «Σ’ ένα τέταρτο – Θες να κάνουμε σχέση Mix» στο YouTube:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μας εκπλήσσει ευχάριστα με το καταπληκτικό Remix με 2 από τα αγαπημένα τραγούδια του “Σ’ Ένα Τέταρτο – Θες Να Κάνουμε Σχέση””

Leave a Reply