Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια νέα εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA

May 28, 2019 No Comments by

Το Fantasia ύστερα από το λαμπερό opening της Παρασκευής 24 Μαίου, αποτελεί πλέον το πιο #hot προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός , αλλάζει τα δεδομένα στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας , παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουργια πρόταση διασκέδασης,

με προδιαγραφές διεθνούς μουσικής σκηνής στο πλήρως ανακαινισμένο Fantasia. Σε ένα εντυπωσιακό stage τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονης αισθητικής , ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης παρουσιάζει “Το κάτι παραπάνω” σε ένα πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές, που απ’ το πρώτο κιόλας διήμερο κέρδισε τα πιο θετικά σχόλια του κοινού.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, η εκρηκτική Ήβη Αδάμου, ένα απ΄τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής, με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία που ξεχωρίζει,

καθώς και το συγκρότημα Alcatrash , που με το δικό τους ξεχωριστό στυλ μας παρουσιάζουν τραγούδια απ’ το δικό τους ρεπερτόριο αλλά και διασκευές διαχρονικών επιτυχιών που έχουμε αγαπήσει.

Στο σχήμα συμμετέχει και ο Ίαν Στρατής, μια ιδιαίτερη ροκ προσωπικότητα με ποικίλο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον.

Η Konnie Metaxa, ο Dj Navycat, η DjFoxy με τους Mc Mario & Tony με το δικό τους dj set έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια νέα εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA”

Leave a Reply