Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά για πρώτη φορά για την αποχώρηση από το North Live Stage: «Δεν είχα ποτέ το ψώνιο να βρεθώ σε μια μεγάλη πίστα»

Jan 16, 2019 No Comments by

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν ο πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού Θέμης Αδαμαντίδης, ένας τραγουδιστής που δεν μιλά συχνά. Με αφορμή την πολύκροτη αποχώρησή του από το σχήμα του North Live Stage και το σάλο που προκλήθηκε, ο ίδιος κάνει για πρώτη φορά το δικό σχόλιο μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Τι λέει για την αντίδραση του συναδέλφου του Πάνου Καλλίδη, με τον οποίο συνεργάζονταν σχήμα; Και τι δηλώνει για το νέο σχήμα στο οποίο συμμετέχει τώρα, στο Fever;

«Θέλησα να κρατήσω τον λόγο μου και το άντεξα για δυο μήνες. Λίγοι γνωρίζουν ακριβώς την πραγματικότητα, όμως δεν με πειράζει. Είμαι άνθρωπος που θέλω να τραγουδάω εκεί που ο κόσμος θα έρθει να με ακούσει, έστω κι αν αυτό είναι ένα καφενείο. Δεν είχα ποτέ το ψώνιο να βρεθώ σε μια μεγάλη πίστα, δεν το έχω ανάγκη. Ανάγκη έχω την εκτίμηση του κόσμου, όχι την ποσότητα. Έχω μάθει να κρατάω το λόγο μου. Λίγες φορές στη ζωή μου έχω κάνει συμβόλαιο, όπως και σε αυτή τη συνεργασία, δεν είχαμε συμβόλαιο, είχαμε ένα περσινό συμβόλαιο. Προτάσεις είχα πάρα πολλές και το γνώριζε ο τελικά υπεύθυνος για τις 60 οικογένειες, όπως κι εγώ ήμουν μια από αυτές τις 60 οικογένειες. Μου είχε γίνει πρόταση πολύ πριν ξεκινήσω εκεί. Το άντεξα για δύο μήνες. Είμαι πλέον υπεύθυνος για τις 160 οικογένειες».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά για πρώτη φορά για την αποχώρηση από το North Live Stage: «Δεν είχα ποτέ το ψώνιο να βρεθώ σε μια μεγάλη πίστα»”

Leave a Reply