Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποχωρεί από το North Live Stage – Η επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον του σχήματος

Nov 19, 2018 No Comments by

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της αποχώρησης του Θέμη Αδαμαντίδη από το πολύ επιτυχημένο σχήμα του North Live Stage μεσούσης της σεζόν. Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε ντόμινο αντιδράσεων και εσπευσμένων κινήσεων από πλευράς των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρο με σκοπό να αποφασιστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το μέλλον του σχήματος αλλά και των υπολοίπων συντελεστών του. Τι θα συμβεί με τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου;

Η απάντηση έφτασε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του νυχτερινού κέντρου! Διαβάστε παρακάτω:

Μετά την αδικαιολόγητη και αναπάντεχη αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη από το North Live Stage (πρώην Εμπατή) και έχοντας αφήσει στη μέση της σεζόν το σχήμα εκτεθειμένο, η ομάδα του North Live Stage παραμένει δυνατή για εσάς.

Ο Πάνος Καλίδης και Ελένη Χατζίδου παίρνουν την σκυτάλη και αναλαμβάνουν προσωρινά εξολοκλήρου το πρόγραμμα του North Live Stage για ένα ακόμη Σάββατο και είναι έτοιμοι να σας δείξουν τι σημαίνει διασκέδαση.

Δυο μοναδικοί επαγγελματίες καλλιτέχνες που γνωρίζουν καλά τη συνταγή της διασκέδασης, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους και θα μας αποδείξουν και αυτό το Σάββατο στον ανανεωμένο χώρο του North Live Stage ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!

Ο Πάνος Καλίδης μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα παραμείνει μαζί μας για ένα τελευταίο Σάββατο ως φινάλε των εμφανίσεών του και τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό του.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας με νέο σχήμα που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα!

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποχωρεί από το North Live Stage – Η επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον του σχήματος”

Leave a Reply