Ο Ηλίας Μπόγδανος και οι INCO τραγουδούν ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ! // Δείτε το VIDEO CLIP σαν κινηματογραφική ταινία

Jan 02, 2020 No Comments by

Η πιο cool ελληνική μπάντα αυτή τη στιγμή, κάνει την έκπληξη κυκλοφορώντας λίγο πριν τα Χριστούγεννα ένα καταπληκτικό τραγούδι που έγραψε γι’ αυτούς ο σπουδαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Τους INCO (από το Inconsistencies που σημαίνει… «ασυνέπειες»), την ποπ-ροκ ελληνική μπάντα που με επικεφαλής τον εκρηκτικό Ηλία Μπόγδανο, ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, επέλεξε ο σπουδαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης για να εμπιστευτεί ένα από τα καλύτερα τραγούδια του, το καταπληκτικό «Μη Μ’ Αγαπάς», σε στίχους Σταύρου Σταύρου και παραγωγή του έμπειρου Χρήστου Σούμκα.

Το νέο single των INCO κυκλοφορεί σήμερα μαζί με ένα κινηματογραφικό video clip, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, που κόβει την ανάσα με το καταιγιστικό, γεμάτο σοκαριστικές ανατροπές, σενάριο.

Συμμετέχει με τη συγκλονιστική της ερμηνεία η ηθοποιός Μαρία Δαμασιώτη.

*Ο Ηλίας στο τραγούδι, ο Άλεξ στην κιθάρα, ο Έκτορας στα drums και ο Λευτέρης στο μπάσο, οι INCO, έχοντας γίνει talk of the town χάρη στις sold-out συναυλίες τους, όπου κι αν εμφανίζονται, έχουν χτίσει ένα φανατικό νεανικό κοινό, το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα την ενέργειά τους, τις μουσικές παραγωγές τους που συναγωνίζονται στα ίσα αυτές του εξωτερικού, τη μοναδική σκηνική τους παρουσία σε εκρηκτικά live όπου τίποτα δεν μένει όρθιο και την αυθεντικά σημερινή, φρέσκια και cool προσωπικότητα που κουβαλούν πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Το single των INCO «Μη Μ’ Αγαπάς» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Ηλίας Μπόγδανος και οι INCO τραγουδούν ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ! // Δείτε το VIDEO CLIP σαν κινηματογραφική ταινία”

Leave a Reply