Ο Ηλίας Βρεττός στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019: «Θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον Αντώνη Ρέμο!»

Feb 13, 2019 No Comments by

Κι ενώ οι μέρες περνούν  κι έχουμε ήδη φτάσει στην τρίτη ημέρα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2019, οι καλλιτέχνες αφήνουν το δικό τους στίγμα στον ραδιοφωνικό αέρα και ερμηνεύουν unplugged τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες και οι ακροατές του Sfera 102,2 είναι συντονισμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας για να μην χάσουν λεπτό από τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε στον σταθμό την πρώτη μέρα της ΕΕΜ 2019 και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για όλα εκείνα τα όμορφα που του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Η ευγνωμοσύνη στο Θεό για την γρήγορη και πλήρη ανάρρωσή του από το σοβαρό τροχαίο που πέρασε, το μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο για την αποδοχή και την στήριξη που λαμβάνει, αλλά και η ιλιγγιώδης επιτυχημένη πορεία του «Φώναξέ με» ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξαν στην κουβέντα τους.

Έχει, άραγε, απωθημένο κάποια συνεργασία; Με ποιον καλλιτέχνη που θαυμάζει δεν έχει συνεργαστεί ακόμη και θα το ήθελε πολύ;

Αυτά κι ακόμη περισσότερα στη 40λεπτη παρουσία του στο ειδικά διαμορφωμένο studio του Sfera 102,2!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Ηλίας Βρεττός στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019: «Θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον Αντώνη Ρέμο!»”

Leave a Reply