Ο Γρηγόρης Πετράκος τοποθετείται σχετικά με τα talent shows σήμερα – Ποια είναι η άποψή του;

Nov 09, 2018 No Comments by

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος. Ο καλλιτέχνης που επιλέγει να μην εμφανίζεται συχνά τηλεοπτικά και να μην μιλά, μεταξύ άλλων σχολίασε τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, τα τηλεοπτικά talent show του σήμερα αλλά το εάν θα ξαναπήγαινε σε κάποιο από αυτά.

«Όταν γνωριστήκαμε με τη Θεοφανία ήξερα πως μαζί της θα κάνω παιδιά και το κάναμε κατευθείαν. Με το που γνώρισα τη Θεοφανία ήξερα ότι είναι μια ψυχή που είναι “αδελφή” κατά αυτό τον τρόπο. Θα με ολοκληρώσει τραβώντας με προς τα πάνω. Έχει έναν ολόκληρο κόσμο εσωτερικό πολύ ανώτερο από τον δικό μου και έχω χαράξει δρόμο προς τα εκεί. Και εγώ προσπαθώ στα δικά μου τα πιο γήινα, γιατί η Θεοφανία είναι ένα πλάσμα του ουρανού και με τη γη δυσκολεύεται, εκεί προσπαθώ και εγώ να τη συμπληρώσω. Νιώθω λίγο αρχαίος Έλληνας, όχι εξωτερικά, αλλά επειδή ταυτίζομαι με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, οπότε χαίρομαι που με βλέπει έτσι» .

Όσον αφορά τα σύγχρονα τηλεοπτικά μουσικά talent shows, ο Γρηγόρης Πετράκος με ειλικρίνεια σχολίασε:

«Αν ήμουν σήμερα 26 χρονών και μου έλεγε η εσωτερική μου φωνή να πάω, θα πήγαινα. Δεν έχω κάτι απαγορευτικό, σαν ταμπού. Βέβαια αυτή τη στιγμή αν με ρωτούσες θα σου έλεγα πως δεν εξυπηρετεί κανένα παιδί να πάει εκεί. Εδώ και 10-12 χρόνια όλα τα talent show που γίνονται εξυπηρετούν φυσικά τα τηλεοπτικά και κατά δεύτερον τη μουσική βιομηχανία, εκτός από τα ίδια παιδιά».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Γρηγόρης Πετράκος τοποθετείται σχετικά με τα talent shows σήμερα – Ποια είναι η άποψή του;”

Leave a Reply