Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δίνει τη δική του απάντηση για την αποχώρηση από το ΓΚΑΖΙ live στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα»!

Dec 19, 2018 No Comments by

Μια εκτενή συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονόρας Μελέτη και σχολίασε φυσικά το συμβάν της αποχώρησής του από το σχήμα του ΓΚΑΖΙ live που απασχόλησε πολύ την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Ο τραγουδοποιός αποκάλυψε με ειλικρίνεια όσα συνέβησαν και τον οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση αυτή αλλά και το αν συνάντησε τον Νότη Σφακιανάκη μετά από όσα συνέβησαν.

«Ενημερώθηκα Τετάρτη βράδυ, ότι στις επόμενες δυο ημέρες που ακολουθούν θα κάνω πρόβα το ένα πρόγραμμα. Είπα ότι τόσο καιρό έκανα πρόβα δυο προγράμματα και τότε μου είπαν ότι ο κύριος Σφακιανάκης αποφάσισε να σου κόψει το δεύτερο πρόγραμμα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ρωτήσω γιατί; αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Ήθελα να βρεθώ και με τον κύριο Σφακιανάκη και με την επιχείρηση και να το συζητήσουμε. Βρέθηκα με την επιχείρηση, με την οποία έχω και άριστες σχέσεις, αλλά δεν γινόταν τελικά να τηρηθεί η συμφωνία όπως είχε συμφωνηθεί εξαρχής».

«Στην αρχή το επιδίωξα, αλλά όταν μάθαινα ότι είναι ανένδοτος στην απόφασή του, αρνιόμουν και ανακοίνωσα ότι φεύγω. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς γιατί είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τον λόγο μου».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης επί σκηνής κατά την πρεμιέρα του σχήματος, λέγοντας πως δεν ισχύει πως οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ αφού ο Γιώργος Παπαδόπουλος χάρισε ένα τραγούδι στο Νότη πρόσφατα.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δίνει τη δική του απάντηση για την αποχώρηση από το ΓΚΑΖΙ live στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα»!”

Leave a Reply