Ο Γιώργος Καραδήμος κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Οι Ευάλωτοι»

Mar 30, 2021 No Comments by

Ο Γιώργος Καραδήμος είναι ένας φτασμένος δημιουργός που δεν επαναπαύεται, ούτε υποκύπτει στις ευκολίες που του εξασφαλίζει το δημιουργικό του χάρισμα.

Χωρίς το άγχος να αποδείξει τίποτα σε κανέναν μας χαρίζει νέα τραγούδια που δεν ακολουθούν την πεπατημένη και πάντα αγγίζουν και εκπλήσσουν ευχάριστα το κοινό του.

«Οι ευάλωτοι» είναι το νέο τραγούδι που μας παρουσιάζει ο πολυσχιδής καλλιτέχνης, σε μουσική, στίχους και ερμηνεία του ίδιου και κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Το τραγούδι μας προετοιμάζει για την προσεχή κυκλοφορία ενός νέου σημαντικού album που Γιώργου Καραδήμου που θα αποτελέσει σταθμό για την πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

«Οι ευάλωτοι» είναι μια εξαιρετική μπαλάντα που μιλά με ευαισθησία και έμπνευση για την ανθρώπινη κατάσταση όπως διαμορφώνεται σε μία εποχή που αμφισβητεί όλες μας τις βεβαιότητες.

Ο Γιώργος Καραδήμος ερμηνεύει με λυρισμό και διαύγεια, όπως μόνο ένας δημιουργός μπορεί, ένα τραγούδι που εκφράζει την αλήθεια ενός κόσμου που υπερισχύει η δύναμη και επιβάλει τους όρους της.

«Οι ευάλωτοι» είναι αυτοί που καλούνται πάντα να προσαρμοστούν για να επιβιώσουν σε αυτή την άνιση μάχη.

Το τραγούδι αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της διεισδυτικής ματιάς του Γιώργου Καραδήμου που δίνει υπόσταση σε αυτά που όλοι σκεφτόμαστε και νιώθουμε χωρίς να μπορούμε να τα εκφράσουμε.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Γιώργος Καραδήμος κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Οι Ευάλωτοι»”

Leave a Reply