Ο Γιάννης Κότσιρας κυκλοφορεί τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά «Κοίτα Γύρω»!

Oct 12, 2020 No Comments by

Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά!

Με το νόημα του τίτλου «Κοίτα Γύρω» ξεκίνησαν όλα. Αυτό έκανε πάντα το τραγούδι. Κοιτούσε τους ανθρώπους γύρω του και κατέγραφε τις ιστορίες τους. Άνθρωποι που χαίρονται, άνθρωποι που ερωτεύονται, άνθρωποι που χάνονται, άνθρωποι που πασχίζουν, άνθρωποι που ζουν τα εύκολα και τα πολύ δύσκολα.

Αυτό κάνει και ο Γιάννης Κότσιρας. Ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα κοιτάει γύρω του και κάνει αυτό που σκέφτεται και αυτό που νιώθει, τραγούδι.

Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική αστείρευτη συνέχεια να καταγράφει, o Γιάννης Κότσιρας ακούει και συλλέγει μουσικό υλικό αφήνοντας τον χρόνο να ωριμάσει «τα πιστεύω του» μέχρι να έρθει η ώρα του τελικού σχεδιασμού και της ηχογράφησης μιας νέας δουλειάς που να αντικατοπτρίζει συνθήκες και συναισθήματα του σήμερα.

Και έτσι φτάνουμε στο σήμερα σε ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ με δώδεκα τραγούδια που έγραψαν για τον Γιάννη Κότσιρα παλαιότεροι συνεργάτες του αλλά και δημιουργοί με τους οποίους συνεργάζεται για πρώτη φορά.

Τραγούδια που το καθένα έχει να διηγηθεί την δική του ιστορία και να μεταφέρει στιγμές και συναισθήματα μέσα από τη φωνή του ερμηνευτή σε όλους μας.

Στο ομότιτλο τραγούδι που έδωσε και τον τίτλο στο άλμπουμ έγραψε τη μουσική ο Χριστόφορος Γερμενής, τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας και ο Κόμης Χ, ενώ συμμετέχουν οι Θοδωρής ΜαυρογιώργηςΑνδριάνα ΜπάμπαληΑπόστολος Ρίζος και Κόμης Χ.

Το τραγούδι αυτό θα συνοδεύει ως single την κυκλοφορία της έκδοσης.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Γιάννης Κότσιρας κυκλοφορεί τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά «Κοίτα Γύρω»!”

Leave a Reply