Ο Βασίλης Καρράς, ο Ηλίας Βρεττός και η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Stage Live της Θεσσαλονίκης – Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Apr 23, 2019 No Comments by

Ο Βασίλης Καρράς ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη κι ετοιμάζεται πυρετωδώς να κάνει πρεμιέρα στο Stage Live, χαρίζοντας απλόχερα τις αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες του στο κοινό της συμπρωτεύουσας που τον αγαπά και τον θαυμάζει έντονα.

Με τη διαχρονικότητα που τον χαρακτηρίζει αλλά και το κέφι και την χαρακτηριστική ερμηνεία του, ο Βασίλης Καρράς θα κάνει τη διαφορά για ακόμη μια φορά. Μαζί του θα έχει έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Ηλία Βρεττό. Ο τραγουδιστής ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και με όρεξη και καλή διάθεση θα βάλει τη δική του πινελιά σ’ ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί.

Η γυναικεία παρουσία του σχήματος θα βάλει «φωτιά» στο stage με την sexy εμφάνισή της και τη δυναμική της σκηνική παρουσία. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που έρχεται να ξεσηκώσει.

Τέλος στο σχήμα θα συμμετέχει και το συγκρότημα Άνω Κάτω.

Η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για τις 10/5. Μην τους χάσετε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Stage Live της Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Βασίλης Καρράς, ο Ηλίας Βρεττός και η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Stage Live της Θεσσαλονίκης – Πότε κάνουν πρεμιέρα;”

Leave a Reply