Ο Βασίκης Καρράς διασκέδασε με τον Γιώργο Σαμπάνη στο Acro – Παπαδοπούλου και Bo στην παρέα τους

Nov 20, 2018 No Comments by

Τον Γιώργο Σαμπάνη και το ACRO Club επέλεξαν για τη διασκέδασή τους ο Βασίλης Καρράς παρέα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον BO. Ο Βασίλης Καρράς δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει με τον Γιώργο Σαμπάνη κάποιες από τις μεγάλες και αγαπημένες του επιτυχίες. Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκαν από το κοινό με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης κυρίαρχος στη σκηνή ξεσήκωσε και πάλι με τις μεγάλες του επιτυχίες, γέμισε με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία, με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει σε ένα ξέφρενο live party μέχρι το πρωί!

Στην παρέα του ο super guest Κώστας Μπίγαλης, η Antonella, ο Steven και η Matina! Στα decks απογείωσε με τους ρυθμούς της η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη!

Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά για άλλη μια σεζόν στο ACRO Club, στο γνώριμο πια στέκι της Ιεράς Οδού, έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα με τρομερή επιτυχία οδηγώντας το στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Βασίκης Καρράς διασκέδασε με τον Γιώργο Σαμπάνη στο Acro – Παπαδοπούλου και Bo στην παρέα τους”

Leave a Reply