Οι ‘’The National Fanfare of Kadebostany’’ στήνουν ένα τριήμερο μουσικό πανηγύρι στην Αθήνα

Jan 18, 2013 No Comments by

Expect the unexpected..!   Η πομπώδης και επιβλητική ορχήστρα της.. “Δημοκρατίας της Kadebostany”, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας και το Gazarte στις 1,2 και 3 Μαρτίου. Κι αν αναρωτιέστε πού βρίσκεται αυτή η χώρα μην ψάξετε στον χάρτη [...]

Expect the unexpected..!

Η πομπώδης και επιβλητική ορχήστρα της.. “Δημοκρατίας της Kadebostany”, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας και το Gazarte στις 1,2 και 3 Μαρτίου. Κι αν αναρωτιέστε πού βρίσκεται αυτή η χώρα μην ψάξετε στον χάρτη αλλά στις μουσικές που αγαπάτε και στην τρέλα που κρύβει ο καθένας μέσα του! Στην καρδιά του κέντρου της πόλης στήνεται αρχές της άνοιξης ένα 3ήμερο μουσικό πανηγύρι με ήχους από bossa nova, tango, hiphop, folk, rock, pop, με πρωτότυπα και εντυπωσιακά visual εφέ και με αρκετές δόσεις… τρέλας! Expect the unexpected είναι το μήνυμα που στέλνουν οι Kadebostany για όσους ανέβουν στο one-way τρένο για τον μαγικό προορισμό τους και η πρόκληση ξεκινά!

Στις αρχές Μαρτίου λοιπόν, το Gazarte προσκαλεί και μας συστήνει τους αναπάντεχα ωραίους Kadebostany μαζί με όλες τις εκπλήξεις τους και το υπέροχα οργανωμένο χάος τους! Τους ήχους του τσέλου, του ακορντεόν, του μπάντζο, του σαξόφωνου, του φαγκότο. Τον θόρυβο και τη διονυσιακή ευφορία τους! Ετοιμαζόμαστε για ένα πάρτυ με ρυθμούς pop, ηλεκτρονικούς, balkan, instrumental, ανατολίτικους, πομπώδεις και πολλά άλλα που δεν περιγράφονται!

Κυκλοφορούν σε λίγες ημέρες τα επίσημα “Walking With A Ghost” Remixes!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι ‘’The National Fanfare of Kadebostany’’ στήνουν ένα τριήμερο μουσικό πανηγύρι στην Αθήνα”

Leave a Reply