Οι REC σε ολική επαναφορά με την νέα τους κυκλοφορία #Blockaro

May 21, 2021 No Comments by

Το # 1 Urban Pop συγκρότημα δημιουργίας ολικής επαναφοράς με το απόλυτο καλοκαιρινή επιτυχία! Το έργο έφτασε και οι χρήστες REC διαχωρίσεις 180 επιστροφές τραγουδισμένα όσα απαιτούνταν σε κολάζ στην εφαρμογή του. Ένα χρόνο μετά το δημιουργίο των επιτυχημένων single, ο Άρης, η Ξένια και ο Mike, φορτώνουν τις ανάγκες των χρηστών και πατάνε … μπλοκ σε κάθε διαφορετικό που θυμίζουν όσα απαιτούσαν συγκεκριμένες εφαρμογές.

Το «Blockάρω» είναι το ολοκαίνουργιο τραγούδια που ηχογράφησαν και REC, διαθεσιμότητα για κάθε καταξιωμένο δημιουργό των πολυπλατινένωνωνιών Δημήτρη Χαρ, που υπογράφει τη μουσική, την αίτηση και τους νέους συνεργάτες, Δημήτρη Παπασταθόπουλο, που έγραψαν το υλικό με το υλικό REC που δεν θα σταματάς να τραγουδάς. Πρόγραμμα για ένα άτομονα χορευτικό κομμάτι, με ενδιάμεσες μεθόδους μουσικές διαμορφώσεις και όπλο και στίχο ατάκα που κάθε φορά δεν θα μπάρουν, να κάνω θες να τραγουδήσεις και και το.

Οι REC, διαιστα, διαρωσαν και τα χρωματισματα του εντυπωσιακού βίντεο κλιπ. Το “Blockάρω” διακρίνεται για κάθε χρόνο πριν λίγες ημέρες στον Πειραιά και στο Γκάζι, οι χρήστες και οι διαφορές που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για κάθε φορά που έθεσε τις εφαρμογές του Alex Κωνσταντινίδη.

Όμως και εδώ, οι REC είχαν παρέα, μιας και στο video clip θα δεις μερικούς από τους πιο viral celebrities των τελευταίων μηνών, όπως η hotter than ever Ραμόνα που “έλαμψε” μέσα στο σπίτι του Big Brother αλλά και τον John Stavrou, που τα videos του σαρώνουν σε likes και views σε TikTok και YouTube.

Social media hint: Η Ξένια, πιο καυτή από ποτέ, σε καλεί να χορέψεις μαζί της “Blockάρω”,
κάνοντας κι εσύ την εντυπωσιακή χορογραφία της Δήμητρας Γιακουβή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις τη χορογραφία, να ανεβάσεις το video στους δικούς σου λογαριασμούς στα social media και να περιμένεις μιας και οι REC θα επιλέξουν τα καλύτερα videos για κάτι μοναδικό!

Υποστηρικτές του νέου Music Video των REC είναι όπως πάντα η Ducati Hellas της οποίας και ο frontman του γκρουπ Άρης είναι και ο ambassador, η Sprayground Greece, η Marshall με το ηλεκτρονικό κατάστημα Objects We Love, τα αθλητικά καταστήματα Hall Of Brands και Saint Soles και η Bee Unusual.

To “Blockάρω” δεν θα είχε αυτό το αποτέλεσμα, αν δεν είχαμε στο πλευρό μας μία υπέροχη ομάδα φίλων και συνεργατών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Για αυτό οι REC ευχαριστούν τον Δήμο Πειραιά, τον Ο.Π.Α.Ν. και τον πρόεδρο κ. Ιωσήφ Βουράκη, το Dr. Pepper The Tattoo & Art Hub Studio και τον Γιάννη Πιπεράκη, το High Voltage Gym και τον Βαγγέλη και Αντωνία Παπουτσάκη αλλά και τα κομμωτήρια Telis Kikeris που ανέλαβαν το Hair Styling της Ξένιας, του Mike και των συντελεστών του clip.

Προσοχή: το “Blockάρω” είναι επικίνδυνα χορευτικό! Απολαύστε υπεύθυνα

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι REC σε ολική επαναφορά με την νέα τους κυκλοφορία #Blockaro”

Leave a Reply