Οι Omicron κυκλοφορούν το νέο τραγούδι με video clip «Μαζί»

Apr 15, 2020 No Comments by

Οι Omicron κάνουν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο και μας θέλουν «Μαζί», με το πρώτο τους single και music video, που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Η ταλαντούχα μπάντα με τον pop – dance ήχο, που αποτελείται από τους Σάββα Ηλιάδη στα φωνητικά, Γιάννη Ηλιάδη στην κιθάρα, Παναγιώτη Ματθαίου στα τύμπανα, Σάκη Ακονίδη στο ηλεκτρικό μπάσο και Γιάννη Χατζάκη στα πλήκτρα, είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Θεσσαλονίκη για τις δυναμικές της live εμφανίσεις.

Στο «Μαζί» οι Omicron ξεδιπλώνουν κάθε πτυχή του ταλέντου τους, καθώς έγραψαν τη μουσική και τους στίχους. Την παραγωγή υπογράφει ο Sotiris Noukas, ενώ η σκηνοθεσία του music video είναι μία συνεργασία των Vasili Barahanou και Foti Georgiadi.

Το «Μαζί» είναι ένα τραγούδι που έμεινε στο συρτάρι για ένα χρόνο και ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει για να μας κρατήσει συντροφιά στις δύσκολες ώρες της κοινωνική απομόνωσης.

«Μαζί λοιπόν! Σε ότι μας ενώνει και ότι μας χωρίζει. Σε όλα αυτά που ζήσαμε και σε κείνα που δεν έχουμε ζήσει ακόμα…», αναφέρουν οι Omicron.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι Omicron κυκλοφορούν το νέο τραγούδι με video clip «Μαζί»”

Leave a Reply