Οι Mesogeios μας τραγουδούν «Samba χορεύει» είναι το νέο του τραγούδι & Music Video

Dec 17, 2021 No Comments by

Με μεσογειακό ταπεραμέντο και latin γοητεία, οι Mesogeios μας εξομολογούνται με το νέο τους single πως «Samba Χορεύει» η καρδιά τους και μας καλούν να το χορέψουμε παρέα τους!

Με τον ρυθμό της Samba, αλλά και με επιρροές από τη σύγχρονη δημοφιλή ευρωπαϊκή Ethnic – Jazz σκηνή, οι Mesogeios δημιουργούν στο «Samba Χορεύει» ένα πανέμορφο χορευτικό μουσικό κράμα που με την πρώτη ακρόαση καταφέρνει να ενεργοποιήσει όλες μας τις αισθήσεις.

Σ’ αυτή την νέα τους μουσική εξιστόρηση μας διηγούνται με νότες και όμορφα λόγια, την γλύκα της προσμονής του ερώτα! Παράλληλα, στολίζουν τις μελωδίες τους με εικόνες κάτω από το φως των λαμπιονιών, όπου η μουσική δημιουργεί κινήσεις, οι κινήσεις χορό και έρωτα, σε ένα video που την σκηνοθεσία υπογράφει η One Frame.

Οι Mesogeios επιστρέφουν δισκογραφικά και μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι «Samba Χορεύει», δίνοντάς μας ακόμα ένα μικρό δείγμα από το πολυπολιτισμικό ηχητικά album που προετοιμάζουν, ενώ μ’ έναν μοναδικά ανάλαφρο τρόπο καταφέρνουν να μας χορέψουν στον ρυθμό τους!

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι Mesogeios μας τραγουδούν «Samba χορεύει» είναι το νέο του τραγούδι & Music Video”

Leave a Reply