Οι Les Au Revoir παρουσιάζουν το τους album «Στους Πέντε Άνεμους»

Mar 03, 2020 No Comments by

Οι Les Au Revoir με το νέο τους album «Στους Πέντε Άνεμους» να έχει κερδίσει τις πιο όμορφες εντυπώσεις, ετοιμάζουν δυο ξεχωριστές ζωντανές παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για την επίσημη παρουσίασή του!

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου θα βρίσκονται στο Lightbox Bar Theatre (Κατούνη 30, Θεσσαλονίκη), στην πόλη που τόσο τους αγάπησε και τους ανέδειξε και την Πέμπτη 12 Μαρτίου ταξιδεύουν στον ξεχωριστό χώρο του El Convento Del Arte (Βιργινίας Μπενάκη 7, Αθήνα) για να συναντήσουν τους εκεί φίλους και να τους μαγέψουν με τις μελωδίες τους!

Η επίσημη παρουσίαση ενός album για κάθε δημιουργό είναι από τις σημαντικότερες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας, για τους Les Au Revoir αυτή η στιγμή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα μιας και έχουν να πραγματευτούν με την διασκευή μερικών από των μεγαλύτερων επιτυχιών του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή. Σε αυτή την ιδιαίτερη βράδια δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ετοιμάσει για εμάς επί σκηνής κάτι το διαφορετικό! Σε αυτό το νέο τους μουσικό κεφάλαιο θα εξιστορήσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το νέο τους δίσκο και θα στολίσουν το πρόγραμμα τους με τις καλύτερες στιγμές από το πρώτο τους album «Retro’Clock».

Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Lightbox Bar Theatre (Θεσσαλονίκη) και Πέμπτη 12 Μαρτίου στο El Convento Del Arte (Αθήνα), δύο μοναδικές βραδιές αφιερωμένες στο νέο τους album «Στους Πέντε Άνεμους» ετοιμάζουν οι Les Au Revoir, βγαλμένες μέσα από την δίκη τους μουσική χρονομηχανή που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)
Guest
Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Κρουστά)

Δείτε το official album playlist:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι Les Au Revoir παρουσιάζουν το τους album «Στους Πέντε Άνεμους»”

Leave a Reply