Οι 1550 σήκωσαν την Ελληνική σημαία στον Άρδα | Δείτε αντιδράσεις!

Aug 06, 2018 No Comments by

Οι 15 50 στα πλαίσια των καλοκαιρινών τους συναυλιών βρέθηκαν στο Φεστιβάλ του Έβρου και τραγούδησαν για την 24η Συνάντηση Νέων Άρδα, επικεφαλής της δίκης τους ημέρας.

Μια συναυλία που είχε ακυρωθεί λόγω του Εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Αττική.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη κάτι που φανερώνει πως η νεολαία και όχι μόνο αγαπάει την Ροκ μουσική που πρεσβεύουν τα τελευταία 20 χρόνια οι 15 50.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συγκρότημα επισκέφθηκε τον νόμο του Έβρου . «Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε απόψε εδώ και είμαστε πολύ συγκινημένοι από την αγάπη που μας δείχνετε. Είμαστε φορτισμένοι με αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας και παράλληλα δίπλα μας κρατούνται άδικα δυο αδέλφια μας, αιχμάλωτα εν καιρό ειρήνης. Δεν θα σωπάσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια των 15 50 και αμέσως έδωσαν το σύνθημα για να ξεκινήσει η βραδιά.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο frontman των 15 50 Μηνάς Τσίγκος εμφανίστηκε στην σκηνή με την Ελληνική σημαία ενώ ακουγόταν «Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟΥ» που πρώτος είπε ο Νίκος Ξυλούρης. Το πλήθος κόσμου «αγκάλιασε» αυτή την κίνηση με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα και φωνάζοντας «μπράβο».

«Δυστυχώς όποιος υψώνει την Ελληνική σημαία σε αυτή την χώρα, χαρακτηρίζεται φασίστας. Η ελληνική σημαία μας σκεπάζει όλους και εμείς, καταδικάζουμε κάθε είδος φασισμού απ’ όποιον χώρο κι αν προέρχεται. Ευχόμαστε η ενότητα που επιδεικνύει ο ελληνικός λαός τις τελευταίες ημέρες να μην ξεχαστεί» και έκλεισαν την βραδιά αφιερώνοντας σε όλους το τραγούδι τους «Γεννηθήκαμε να πετάξουμε μαζί».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι 1550 σήκωσαν την Ελληνική σημαία στον Άρδα | Δείτε αντιδράσεις!”

Leave a Reply