Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Άσπας Τσίνα στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”!

Nov 22, 2019 No Comments by

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν η τραγουδίστρια Άσπα Τσίνα. Με αφορμή την ολική επαναφορά της στη μουσική με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι δια χειρός Φοίβου, η Άσπα άνοιξε την καρδιά της στη γνωστή παρουσιάστρια και αποκάλυψε πτυχές της ζωής και της καριέρας της που είναι εντελώς άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Σχετικά με το Fame Story και τη ζωή της μετά από αυτό:

“Μετά το Fame Story τα παράτησα όλα και επέστρεψα στα Τρίκαλα για να απαντήσω στο δίλημμα καριέρα ή σχέση. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ήμουν σίγουρη ότι δεν θα κάνω παιδί. Στην πορεία απέκτησα το γιο μου κι έλεγα ψέματα ότι έχω παντρευτεί τον σύντροφό μου για να προστατέψω το παιδί. Μάλιστα, ο γιος μου έχει υψηλή ευφυΐα και έγινε μέλος της ΜΕΝSA”.

Η συγκλονιστικότερη αποκάλυψή της σχετίζεται με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αυτή ήταν η πρώτη φορά που μίλησε δημοσίως γι’ αυτό.

“Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα ήμουν και χειρότερα. Πάω κάνω μια μαγνητική η οποία δείχνει συμπιεστικά κατάγματα σε συγκεκριμένους σπονδύλους. Αυτά τα κατάγματα δικαιολογούνται σε έναν άνθρωπο που έχει πάθει τροχαίο. Εκεί παθαίνω ένα σοκ γιατί εγώ δεν είχα πέσει ποτέ για να έχω τέτοια κατάγματα. Δεν μπορούσα να καθίσω, να πλυθώ, ένιωθα το σώμα μου διαλυμένο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα. Στον γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα. Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει το παιδί αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Ενημέρωσα τη μητέρα μου αλλά και τον πρώην σύντροφό μου”.

“Ενημέρωσα τον Φοίβο και την εταιρεία για τον καρκίνο. Οι άνθρωποι έπαθαν σοκ και μάλιστα στάθηκαν στο πλευρό μου. Γύρισα το βίντεο κλιπ 4 μέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα αλλά το ήθελα πολύ. Είχα αιματοκρίτη 27 και γύρισα το βιντεοκλίπ γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Εν τω μεταξύ δεν ήθελα να πάρω παυσίπονα. Έλεγα στον εαυτό μου: “Μπορείς, Άσπα μου, θα τα καταφέρεις”. Κάναμε το βιντεοκλίπ και τη φωτογράφιση, και τους ανθρώπους της εταιρείας μου τους αγαπώ γιατί κατανόησαν αυτό που είμαι. Τώρα, είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπευτικής αγωγής. Σε περιστατικά σαν το δικό μου συνιστάται η αυτόλογη μεταμόσχευση. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω. Δεν έχω καταλήξει μέσα μου και δεν βιάζομαι. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έζησα πολύ ωραία πράγματα σε αυτή τη ζωή και, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Άσπας Τσίνα στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”!”

Leave a Reply