Ντορέττα Παπαδημητρίου & Κατερίνα Ζαρίφη | Εθελόντριες για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray!

Jul 29, 2021 No Comments by

Η Save A Greek Stray (SGS) κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos με πρωταγωνιστές – έκπληξη. Στο δεύτερο επεισόδιο πρωταγωνιστούν δύο από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του κοινού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η δράση Celebrity Dog Workers by PURINA® «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube, με παρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με τη συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης. Την αρχή έκαναν η «εκρηκτική» performer Ελένη Φουρέιρα και ο επιχειρηματίας Πέτρος Τσαπαρδώνης.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη, που έχουν δηλώσει την αγάπη τους για τους σκύλους, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray, στέλνοντας το μήνυμα του να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε και να συμμετέχουμε εθελοντικά στις σπουδαίες ενέργειές της για τα αδέσποτα.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ντορέττα Παπαδημητρίου & Κατερίνα Ζαρίφη | Εθελόντριες για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray!”

Leave a Reply