Νίκος Μακρόπoυλος εξο «Λάθος καρδιά γυρεύω» | Το νέο του τραγούδι κυκλοφόρησε!

Feb 27, 2024 No Comments by

Ο Νίκος Μακρόπoυλος εξομολογήθηκε μία επιθυμία που του είχε εκφράσει ο Βασίλης Καρράς λίγο πριν φύγει από τη ζωή, σε μία πολύ δυνατή στιγμή που είχαν οι δυο τους, κατά την τελευταία επικοινωνία τους. Ο λόγος για το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο “Λάθος καρδιά γυρεύω”, που κυκλοφορεί σε στίχους του αείμνηστου τραγουδιστή.

“Η σχέση με τον Βασίλη είναι γνωστή, έχουμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, έχουμε πάει Αυστραλία μαζί. Είχαμε μια σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης Καρράς ήξερε πολύ καλά τι έχει. Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει ‘Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να πεις ένα τραγούδι και να βάλεις την ψυχή σου’. Άρχισε να κλαίει και άρχισα να κλαίω κι εγώ. Έκλαιγα συγκλονισμένος. Κλείσαμε το τηλέφωνο, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε.

Την άλλη μέρα του έστειλα το τραγούδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ‘Σε ευχαριστώ πολύ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου’. Και πάλι αρχίσαμε να κλαίμε και κλείσαμε το τηλέφωνο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε γιατί μετά από λίγες εβδομάδες έφυγε”, είπε ο Νίκος Μαρκόπουλος.

Εν συνεχεία, ανέφερε: “Δεν ήταν μόνο επιθυμία του, μου είπε επί λέξη ‘Είναι ένα τραγούδι που δεν πρόλαβα το πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ’. Δεν το έγραψε για μένα. Το έγραψε για εκείνον. Έμεινα συγκλονισμένος με το τηλέφωνο αυτό.

Δεν το έχω αγγίξει καν. Περίμενα να κλείσουν 40 μέρες του Βασίλη και σεβάστηκα αυτό. Εγώ αυτό που είπα και στο μαγαζί και ήταν τα 40 του, έκλεισα με ένα τραγούδι του γιατί έτσι θέλω να μας θυμάται, με χαμόγελο. Γιατί πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη ο Βασίλης”.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Μακρόπoυλος εξο «Λάθος καρδιά γυρεύω» | Το νέο του τραγούδι κυκλοφόρησε!”

Leave a Reply