Νίκος Ζωιδάκης: Ο Βασίλης Καρράς και οι συμπρωταγωνιστές του στο θέατρο τον τίμησαν στον «Σπάγγο»!

Jan 05, 2019 No Comments by

Πλήθος κόσμου τις γιορτινές μέρες στις live εμφανίσεις του Νίκου Ζωιδάκη και όχι μόνο, στον «Σπάγγο» στο Μικρολίμανο. Το μουσικό στέκι, φόρεσε τα «καλά» του, εξασφαλίζοντας όλες τις μέρες των εορτών, τα πιο ανεβαστικά live. Τις Πέμπτες ο Γιάννης Μπαρμπαρής, τις Παρασκευές ο Νίκος Ζωιδάκης, που μαζί με το μόνιμο team του μουσικού μεζεδοπωλείου, τον Νίκο Δούρο, τον Άγγελο Λαδά, τη Μαρία Σούκα, και τη Μιράντα Φασόλη, γέμισαν με κόσμο το μαγαζί.

Ο Νίκος Ζωιδάκης με τη λύρα του προσέφερε μοναδική διασκέδαση για όλες τις Παρασκευές του Δεκέμβρη όπως θα κάνει και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, συζητώντας μάλιστα με την επιχειρηματία Κατερίνα Παπουτσή την παράταση των εμφανίσεών του.

Παράλληλα, διασκέδασε στο έπακρον και τους συμπρωταγωνιστές του στην θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», που τον επισκέφτηκαν όχι μία, αλλά δύο φορές. Ο Παναγιώτης Πετράκης δεν σταματούσε να τραγουδάει και να χορεύει, ο Σταύρος Νικολαΐδης επιδόθηκε σε ζεϊμπεκιές, ενώ ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, η Ευτυχία Φαναριώτη και ο Πέτρος Ξεκούκης χόρεψαν μέχρι και πεντοζάλη.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τον επισκεφτεί και ο πολύ καλός του φίλος Βασίλης Καρράς, που απήλαυσε τους λαχταριστούς μεζέδες του μουσικού μεζεδοπωλείου, ποζάροντας με τους ιδιοκτήτες του, Κατερίνα Παπουτσή και Στάθη Κοροσίδη.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Ζωιδάκης: Ο Βασίλης Καρράς και οι συμπρωταγωνιστές του στο θέατρο τον τίμησαν στον «Σπάγγο»!”

Leave a Reply