Νίκος Βερτης: Παράταση εμφανίσεων μετά το Πάσχα στο ΥΤΟΝ the music show

Mar 09, 2019 No Comments by

Ο Νίκος Βέρτης μετά από απαίτηση του μεγάλου κοινού που τον ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα και λόγω της μεγάλης επιτυχίας των εμφανίσεων του στο ΥΤΟΝ the music show, παρατείνει τις εμφανίσεις του και μετά το Πάσχα.

Στη κατάμεστη αίθουσα του ΥΤΟΝ the music show περισσότεροι από έξι χιλιάδες θαυμαστές του Νίκου Βέρτη, κάθε Σάββατο και Κυριακή, χειροκροτούν μια μουσική παράσταση εμπειρία που αν την έχεις ζήσει μια φορά θέλεις σίγουρα να την ξαναζήσεις, ενώ πολλές είναι οι φορές όπου μεγάλος αριθμός θαυμαστών του σχηματίζει ουρές στην είσοδο προκειμένου να βρει μια θέση…

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει στο ΥΤΟΝ the music show, με μοναδική διακοπή το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, όπως και την περσινή σεζόν για να περάσουν οι εργαζόμενοι τις ημέρες αυτές με τις οικογένειες τους.

Ποιότητα, ποικιλία και εκπλήξεις στο ΥΤΟΝ the music show σε ένα πρόγραμμα με όλα τα είδη μουσικής από την pop, την rock και κυρίως την λαϊκή μουσική.

Στην 3η επιτυχημένη σεζόν του, ο Νίκος Βέρτης έχει υποδεχτεί περισσότερους και πάνω από 500.000 θεατές – ρεκόρ προσέλευσης κόσμου – ενώ συνεχίζει να κάνει αυτό που τόσο καλά ξέρει: να μετατρέπει το YTON the music show σε μια μουσική όαση.

Εικόνες, μελωδίες και ήχοι που εντυπωσιάζουν και μαγεύουν, μια ορχήστρα που αποτελείται από μεγάλο αριθμό ατόμων και που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πλήρης συμφωνική αφού τίποτα δεν της λείπει τόσο από την μεγάλη ποικιλία μουσικών οργάνων όσο και από την ποιότητα των μουσικών της.

Όσο για εκείνους με τους οποίους συνεργάζεται, είναι όλοι τους καλλιτέχνες που θαυμάζει.
Μεταξύ αυτών, φέτος στο πλευρό του είναι ο Κωνσταντίνος Κουφός, ένας νέος καλλιτέχνης που από το ξεκίνημά του σημείωσε μεγάλες επιτυχίες όπως το Η πιο ωραία στην Ελλάδα
Ο πολλά υποσχόμενος, ταλαντούχος και νικητής του περσινού Dancing With The Stars, Βαγγέλης Κακουριώτης.
Το ανερχόμενο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη Decho.

Το λαϊκό ρεπερτόριο πλαισιώνουν η Μορφούλα Ιακωβίδου, η Σοφία Αρβανιτίδου και η Κική Σαββίδου ενώ το pop ρεπερτόριο συμπληρώνεται από την Animado και την Χάρις Σάββα.

Τις εντυπωσιακές χορογραφίες επιμελείται η Ολυμπιονίκης Ελίνα Ανδριόλα. Την σκηνοθεσία και το «στήσιμο» της παραγωγής με τα τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, υπογράφουν οι εταιρίες Theama & Entertainment production.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Βερτης: Παράταση εμφανίσεων μετά το Πάσχα στο ΥΤΟΝ the music show”

Leave a Reply