Νίκος Βέρτης| Ποιο τραγούδι του γίνεται το πρώτο ελληνικό τραγούδι που ξεπερνά τις 100 εκατομμύρια προβολές;

Mar 19, 2019 No Comments by

Ο Νίκος Βέρτης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού με μια μακρά καριέρα, γεμάτη επιτυχίες και τραγούδια που μένουν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου.

Ένα από αυτά είναι το «Θέλω να με νιώσεις», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2013… έξι χρόνια πριν δηλαδή! Σε στίχους της Ρένας Καμάρη και μουσική του Δημήτρη Δέκου, το ιδιαιτέρως αγαπημένο κομμάτι συμπεριελήφθη στο album του Νίκου Βέρτη «Προτάσεις» που κυκλοφόρησε από την Cobalt Music και την Theama. Το τραγούδι αυτό πέτυχε κάτι μοναδικό πριν μερικά εικοσιτετράωρα, ένα κατόρθωμα εξαιρετικά σπάνιο για ελληνικό τραγούδι.

Το «Θέλω να με νιώσεις» είναι το πρώτο ελληνικό τραγούδι που κατάφερε να ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το γεγονός δεν είναι φυσικά τυχαίο, μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία που ακούμε συνέχεια μέχρι και σήμερα και μας ταξιδεύει με την εξαιρετική φωνή του δημοφιλούς τραγουδιστή.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Βέρτης| Ποιο τραγούδι του γίνεται το πρώτο ελληνικό τραγούδι που ξεπερνά τις 100 εκατομμύρια προβολές;”

Leave a Reply