Νίκος Απέργης | Μοναδικές βραδιές στο «Cabaret»

Dec 22, 2021 No Comments by

Ο Νίκος Απέργης «μαγεύει» για ακόμα μία φορά το κοινό της Αθήνας, με τις εμφανίσεις του στο «Cabaret», που ξεκίνησαν το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και έγιναν αμέσως πόλος έλξης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις δισκογραφικές επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει ένα μοναδικό τρόπο να παρασύρει το κοινό και να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Ο Νίκος Απέργης κάνει τον κόσμο μία μεγάλη παρέα που διασκεδάζει με τα προσωπικά του hits, που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, όπως το πιο πρόσφατο «Μη Με Παιδεύεις» και τα «Εγώ Ο Δυνατός», «Μια Κυριακή», «Άρρωστη Κατάσταση», «Σπάσε Τα Φρένα», «Ίσως» και «Για Όλα Ικανοί», καθώς και τις δυνατές του ερμηνείες σε αγαπημένα κομμάτια απ’ όλη την ελληνική δισκογραφία. 

Κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακές από τις 21:00, στον όμορφο χώρο του «Cabaret» (Κηφισίας 10-12, Agora Center, Μαρούσι), ο Νίκος Απέργης ηγείται ενός νεανικού σχήματος που κερδίζει τις εντυπώσεις. Δίπλα του είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και το γκρουπ του, οι Inco και συμμετέχει η Αντωνία Καούρη. Τις ημέρες των γιορτών, το «Cabaret» κλείνει γιορτινό ραντεβού με το κοινό στις 24, 25, 26 και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και στις 1 και 2 Ιανουαρίου.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Απέργης | Μοναδικές βραδιές στο «Cabaret»”

Leave a Reply