Νίκος Απέργης | Η λαμπερή απονομή του χρυσού δίσκου «Κομμάτι Της Ζωής Μου»

Feb 23, 2023 No Comments by

Σε μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες, μουσική, καλούς φίλους και πλήθος κόσμου, ο Νίκος Απέργης και η Panik Platinum γιόρτασαν τις χρυσές πωλήσεις του δίσκου «Κομμάτι Της Ζωής Μου».

Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, παρέδωσε την χρυσή πλακέτα στον Νίκο Απέργη κι εκείνος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε, τόσο τον ίδιο προσωπικά, όσο και τη δισκογραφική εταιρεία, καθώς και τους συντελεστές των τραγουδιών, τους μουσικούς που έπαιξαν στον δίσκο, την οικογένειά του, τον συνεργάτη του Θεόφιλο Μαλαχία και τον κόσμο που, για ακόμα μία φορά, αγκάλιασε κι αγάπησε τα τραγούδια του.

Για τις χρυσές πωλήσεις του album, που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης, βραβεύτηκαν όλοι οι συντελεστές, καθώς και ραδιοφωνικοί σταθμοί για την υποστήριξή τους.

Η λαμπερή απονομή, που έγινε στον φιλόξενο χώρο του «Cabaret», όπου ο Νίκος Απέργης εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία κάθε Σάββατο και Κυριακή, με παρουσιάστρια την Ιλένια Williams. Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο event ήταν καλλιτέχνες, όπως οι Θοδωρής Φέρρης, Μαλού, Alcatrash, Νικηφόρος Βυθούλκας, Χριστίνα Σάλτη, Σάκης Αρσενίου, Χριστίνα Μηλιού, Ανδρομάχη, Άρις Πετράκης, Βασίλης Δήμας, Markirra, Charis Savva και Mc Daddy, δημοσιογράφοι και άνθρωποι από τον χώρο του ραδιοφώνου.

Η βραδιά κορυφώθηκε μ’ ένα ξεχωριστό live από τον Νίκο Απέργη, ο οποίος «μάγεψε» το κοινό με τη μουσική και τις ερμηνείες του, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, καθώς στη σκηνή ανέβηκαν και κάποιοι από τους καλλιτέχνες που ήταν παρόντες. 

Το «Κομμάτι Της Ζωής Μου» είναι ένα διπλό album με καινούργια τραγούδια, super hits του Νίκου Απέργη όπως τα «Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Μη Με Παιδεύεις», «Εγώ Ο Δυνατός», «Μια Κυριακή», «Άρρωστη Κατάσταση», «Ίσως» και «Για Όλα Ικανοί», καθώς και μοναδικές διασκευές τις οποίες «απογειώνει» με τον μοναδικό του τρόπο. Τα τραγούδια του album αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Δείτε την album playlist:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Απέργης | Η λαμπερή απονομή του χρυσού δίσκου «Κομμάτι Της Ζωής Μου»”

Leave a Reply