Μπάμπης Στόκας – «Καλός Και Κακός Καιρός» | Νέο single & video από το νέο album του «Κι έρχεται η Αγάπη ξανά»

Oct 09, 2023 No Comments by

Ο Μπάμπης Στόκας τραγουδά για τα καιρικά φαινόμενα της ψυχής, «ντύνοντας» με τις μελωδίες και τη φωνή του το «Καλός Και Κακός Καιρός», ένα από τα θρυλικά ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη.

Με το χαρακτηριστικό του μέταλλο κι υπογράφοντας μία πλούσια μουσική σύνθεση, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μας χαρίζει ένα από τα «Αποκηρυγμένα» ποιήματα του σπουδαίου Αλεξανδρινού ποιητή, για τις έντονες αντιθέσεις του έρωτα, τη διαφορά ανάμεσα στο «μέσα» και στο «έξω» μας.

Το «Καλός και Κακός Καιρός» έχει ήδη ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο. Την ίδια στιγμή μετράει χιλιάδες YouTube Views αλλά και digital streams, σε ελάχιστο καιρό από την κυκλοφορία του.

Το single συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερης και vintage αισθητικής video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου.

Το «Καλός Και Κακός Καιρός» αποτελεί μέρος του νέου album του Μπάμπη Στόκα, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που κυκλοφορεί, από την Panik Oxygen. Το album, η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του Μπάμπη Στόκα μετά από σχεδόν 12 χρόνια, περιλαμβάνει 11 μοναδικά τραγούδια, σε μουσική και στίχους του ίδιου καθώς κι άλλων δημιουργών. Το album του Μπάμπη Στόκα «Κι έρχεται η Αγάπη Ξανά», θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και σε έκδοση βινυλίου.

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μπάμπης Στόκας – «Καλός Και Κακός Καιρός» | Νέο single & video από το νέο album του «Κι έρχεται η Αγάπη ξανά»”

Leave a Reply