Μιχάλης Τουρατζίδης: Ποιος είναι ο μετρ των μεγαλύτερων επιτυχιών;

Jan 18, 2019 No Comments by

Το όνομά του και η μουσική υπογραφή του, είναι συνώνυμα με την επιτυχία. Αν και ο ίδιος είναι πολύ low profile ως χαρακτήρας, λέγοντας όσα θέλει να πει, μέσα από τα τραγούδια του, και επιλέγοντας να παραμένει στο παρασκήνιο, ο Μιχάλης Τουρατζίδης, σεβόμενος στο έπακρον τους καλλιτέχνες, που τον εμπιστεύονται χρόνια τώρα, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες!

Κάτι που δεν το λέμε εμείς, αλλά τα τραγούδια του και ο κόσμος που τα έχει ψηφίσει πρώτα, στην προτίμησή του.

Με αφορμή την πρόσφατη επιτυχία του «Όνειρα» της Λένας Ζευγαρά, που συνυπέγραψε μαζί με τον Βασίλη Καρρά, θελήσαμε να γνωρίσουμε καλύτερα, και να θυμηθούμε κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες του Μιχάλη Τουρατζίδη, όπως, το «Εμένα Πες μου ποιος» του Γιώργου Μαζωνάκη, «Ψυχολογικά» του Βασίλη Καρρά, «Κανείς δεν είναι κανενός» του Μάκη Δημάκη, «Και ας μην έχω που να πάω» του Χρήστου Χολίδη, «Ανάστα» του Πάνου Καλλίδης, «Εκρεμμότητες» της Φανής Δρακοπούλου, «Να με καλά», «Ζημιά», του Βασίλη Μπατή, «Που ξαπλώνεις, που κοιμάσαι», «Κομμάτια έχω γίνει», τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, και τα έχει εμπνευστεί με πολύ ψυχή και μεράκι, στο στούντιο ηχογράφησής του στη Θεσσαλονίκη, όπου περνάει τις περισσότερες ώρες της μέρας και της νύχτας, δημιουργώντας.

Παράλληλα, όσοι γνωρίζουν την δράση του Μιχάλη Τουρατζίδη, τον χαρακτηρίζουν πώς έχει το άγγιγμα του «Μήδα» και με όποιον καλλιτέχνη ασχολείται και πιστεύει, τότε η καριέρα του εκτοξεύεται. Κάτι που συνέβη με πολλά ονόματα του πενταγράμμου, όπως η Αγγελική Ηλιάδη, ο Σάκης Αρσενίου, η Φανή Δρακοπούλου, ο Χρήστος Χολίδης και άλλοι.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μιχάλης Τουρατζίδης: Ποιος είναι ο μετρ των μεγαλύτερων επιτυχιών;”

Leave a Reply