Με μεγάλη επιτυχία το 2o SGS Family & Pets Festival

Oct 18, 2019 No Comments by

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου η Μαρίνα Φλοίσβου πλημμύρισε από χαρούμενες κουνιστές ουρές, παιδικά χαμόγελα αλλά και πλήθος κόσμου που διασκέδασε.
Η μεγάλη γιορτή για τους τετράποδους φίλους μας, που διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, από τη Save a Greek Stray, σε συνεργασία με την Panik Records και την Ελένη Φουρέιρα έχει γίνει πλέον θεσμός!

Γιώργος Αρσενάκος – Πάρης Κασιδόκωστας Λάτσης, οι ιδρυτές της Panik Entertainment Group

Οικογένειες, ζευγάρια, άνθρωποι όλων των ηλικιών, βρέθηκαν εκεί μαζί με τους τετράποδους φίλους τους, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την αγάπη τους για τα ζώα αλλά και να περάσουν το μήνυμα ότι είναι ωραία να προσφέρεις και να δίνεις φωνή σ‘ αυτούς που δεν έχουν.

Από τις 18:00 έως τις 20:00, ο κόσμος ενημερώθηκε για τη δράση της Save a Greek Stray και άκουγε live Μusic 89,2 και τον Σπύρο Μαργαρίτη  που εξέπεμπε ζωντανά από το stage στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Τα παιδιά απασχολήθηκαν με δραστηριότητες, μεταμορφώθηκαν με face painting και έφτιαξαν το δικό τους κεραμικό σκεύος χρησιμοποιώντας πηλό.

Ταυτόχρονα, οι τετράποδοι φίλοι μας έκαναν αγώνες δεξιότητας και ταχύτητας μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Το γέλιο που προσέφεραν θα μείνει για πάντα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Μετά τις 20:00, στο stage του Festival ανέβηκε η Μαίρη Συναστάκη και, μαζί με τον Σπύρο Μαργαρίτη, ενημέρωσαν το κοινό για τη δράση της Save a Greek Stray και, κυρίως, για το πρόγραμμα Ιαματικής Ζωοφιλίας. Η Μαίρη δεν έχασε την ευκαιρία για να τραβήξει ένα Instagram story με το κοινό ώστε να περάσει το πιο σημαντικό μήνυμα: «όταν θέλουμε και μπορούμε υπεύθυνα να έχουμε ένα κατοικίδιο, τι κάνουμε; Υιοθετούμε!».

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι Alcatrash, που έδωσαν τον παλμό και διασκέδασαν τον κόσμο με το πρόσφατο single τους «Σα Να Σ΄Αγαπάω», καθώς και με διασκευές γνωστών επιτυχιών.

Όπως και στο 1st SGS Family & Pets Festival, έτσι και στο 2nd SGS Family & Pets Festival, δεν έλειπε η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα, που, με το «εκρηκτικό» της show, προσέφερε εκστατικές στιγμές!

Μέγας Χορηγός του Festival ήταν η Coffee Lab, που επικοινωνούσαν με τον απλό καταναλωτή, παρουσιάζοντάς του τις ξεχωριστές ποικιλίες της, δίνοντάς του να καταλάβει τη Συγκομιδή, την επεξεργασία αλλά και πώς να τα ξεχωρίζει μέσα στο φλυτζάνι που απολαμβάνει καθημερινά. Δοκιμάσαμε όλοι μαζί ιδιαίτερους καφέδες, αλλά και τους καθημερινούς, αυτούς που μπορούν να απολαύσουν στο σπίτι τους με τις κάψουλες.

Επίσημοι Χορηγοί της βραδιάς ήταν:

Η Black and Decker, μας παρουσίασε σκούπες και σκουπάκι της σειράς Pet που μαζεύουν ως δια μαγείας όλες τις τρίχες και τις τροφές των τετράποδων φίλων μας. Εκεί ήταν και η τετράποδη φίλη μας η Κοραλία, που υποδέχονταν τους ενδιαφερόμενους.

Στο VIP LOUNGE, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ποτά από την Titos Handmade Vodka.

Η BSB ήταν εκεί για να φωτογραφηθεί το κοινό με τον τετράποδο φίλο του και ένας τυχερός κέρδισε μια δωροεπιταγή.

Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν:

Η ΙΚΕΑ, με το χαρακτηριστικό ΙΚΕΑ περίπτερο, μας παρουσίασε τα Pet προϊόντα της.

Η Χελλαφάρμ – Bayer Animal Health  μας μοίρασε ημερολόγια και μας ενημέρωσε για τα προϊόντα της με τα οποία μπορούμε να προστατέψουμε τα κατοικίδιά μας ενάντια στα παράσιτα και τη λεϊσμανίωση.

Η Fresh Line, με το περίπτερο της που μοσχομύριζε μας παρουσίασε τα προϊόντα της.

Η Voldog, παρουσίασε τα έτοιμα ολοκληρωμένα γεύματα που προσφέρει κατάλληλα για ενήλικα σκυλιά, μεγαλόσωμα σκυλιά και σκυλιά εργασίας.

Μαζί μας ήταν και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΤΙΝΑ

Παράλληλα, εκεί ήταν και το bazaar της Save a Greek Stray, όπου με κάθε αγορά προϊόντων ενισχύθηκε οικονομικά η δράση της Save a  Greek Stray.

Guest stars ήταν:

οι Φιλανθρωπικές οργανώσεις: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛ. ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ “Η ΦΛΟΓΑ” , BE MY HERO,  Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) , M.D.A HELLAS -Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις,
οι φιλοζωικές οργανώσεις:  ANIMA, SPAZ, Γαιδουροχώρα, SCARS
και ο Παννελήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΚΑΙ, RISE TV, MUSIC 89.2

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Με μεγάλη επιτυχία το 2o SGS Family & Pets Festival”

Leave a Reply