Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις η Πέγκυ Ζήνα στο ΦΩΣ!

Dec 27, 2019 No Comments by

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις η Πέγκυ Ζήνα στο ΦΩΣ κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή στις 21:00.

Ένα μοναδικό one woman show με την Πέγκυ Ζήνα να σαρώνει κυριολεκτικά τη σκηνή​, ​με μοναδικές ερμηνείες που ​κλέβουν την παράσταση​,​ με υπέροχα τραγούδια και αστείρευτη ενέργεια,​ ​χαρίζει​​ ένα δυνατό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες τόσο δικές της όσο και άλλων καλλιτεχνών​. Η Πέγκυ Ζήνα ​ξέρει καλά πως να “φωτίζει” το ΦΩΣ​, ​επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια καλλιτέχνιδα που όχι μόνο καθηλώνει το κοινό της αλλά ξέρει και να χαρίζει μοναδικά βράδια διασκέδασης​ ​με πολύ κέφι, καλή μουσική και φως!

Μαζί της οι Jeunes Premiers Feat. Fenia και ο​ ​Μιχάλης Μόσχου, ενώ στα decks o Dj George Klo ​δίνουν​ το δικό τους στίγμα στο πρόγραμμα παρασύροντας με μεγάλη ευκολία το κοινό στους δικούς του έντονους ρυθμούς!

Πολλοί είναι οι φίλοι που έρχονται να την απολαύσουν. Ανάμεσά τους αυτή την Κυριακή διασκέδασε η Γιώτα Νέγκα, η Αθηνά Οικονομάκου με την παρέα της, η Ρένα Μόρφη, η Βασιλική Νταντά και πολλοί άλλοι.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις η Πέγκυ Ζήνα στο ΦΩΣ!”

Leave a Reply