ΜΕΛΙSSES – «Crayon» | Η νέα τους επιτυχία γίνεται Νο1 στα YouTube Trends!

Jan 20, 2023 No Comments by

Οι MEΛΙSSES μας χαρίζουν τη νέα τους επιτυχία «Crayon», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το no1 συγκρότημα της χώρας, κάθε τραγούδι του οποίου κατακτά την κορυφή παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

Το «Crayon», που υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους οι MEΛΙSSES, ξεδιπλώνοντας για ακόμα μία φορά την αστείρευτη δημιουργικότητά τους, βρέθηκε στην κορυφή των YouTube Trends με την κυκλοφορία του, και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα, ενώ αυτή τη στιγμή μετρά 4.200.000 Youtube Views! Παράλληλα έχει συγκεντρώσει 1.700.000 εκατομμύρια streams στα digital stores.

Το 0000000000 αγαπήθηκε από το πρώτο λεπτό, ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό Airplay διεκδικώντας κορυφαία θέση στο Official IFPI Chart by Media Inspector από την πρώτη μετάδοση του κομματιού πριν ακόμα κυκλοφορήσει, και παραμένει σταθερά στην πρώτη 5άδα του ραδιοφωνικού Airplay.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι MEΛΙSSES και ο Χρήστος Μάστορας είχαν συνολικά 13 τραγούδια στο ετήσιο Official Airplay Chart 200 by Media Inspector.

Συγκεκριμένα, τα τραγούδια που συναντάμε είναι από τον Χρήστο Μάστορα το «Αν», το «Εγώ για Δυο» και το «Δεν έχω ιδεά» ενώ από τις MEΛΙSSES είναι το «Για μένα Βράδιασε», το «Μισή Καρδιά», το «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι», το «Κύμα», το «Γιατί» και φυσικά το «Crayon». Μέσα σ’ αυτά τα τραγούδια είναι και το ντουέτο από τις MEΛΙSSES και την Τάμτα στο τραγούδι «Κι όλα τελειώσαν» όπως επίσης και τα ντουέτα του Χρήστου Μάστορα με τον Γιώργο Νταλάρα στο τραγούδι «Οι ελεύθεροι κι ωραίοι / Αν υπάρχει Λόγος» από τη live συνεργασία τους στο Ηρώδειο το 2019, όπως και εκείνα με τον Δημήτρη Μπάση στο τραγούδι «Ένα λεπτό» και με τους Πυξ Λαξ στη διασκευή του «Να με θυμηθείς».

Αυτή την περίοδο, οι ΜΕΛISSES χαρίζουν μοναδικές στιγμές, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με την Δέσποινα Βανδή, στο «Έναστρον». Οι εμφανίσεις τους έγιναν talk of the town και sold out από το πρώτο διήμερο, δείχνοντας πως αυτή η σύμπραξη κορυφής είναι το πιο hot live party στη φετινή νυχτερινή Αθήνα.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ΜΕΛΙSSES – «Crayon» | Η νέα τους επιτυχία γίνεται Νο1 στα YouTube Trends!”

Leave a Reply