ΜΕΛΙSSES | Το νέο τους album «Duets» έχει 24 ντουέτα – έκπληξη με 11 καλλιτέχνες!

Apr 20, 2021 No Comments by

Οι MEΛISSES παρουσιάζουν το νέο τους album «Duets», ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου μέσα από συμπράξεις – έκπληξη με 11 καλλιτέχνες.

Στο «Duets», που κυκλοφορεί από την Panik Records, το no1 συγκρότημα της χώρας, με τις διαδοχικές μεγάλες επιτυχίες στα 12 χρόνια της πορείας του, βάζει την ξεχωριστή σφραγίδα του σε 24 αγαπημένα κομμάτια από ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, από το παραδοσιακό και το λαϊκό, μέχρι το ροκ και το ποπ.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι 11 καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του επιτυχημένη διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι. Πρόκειται για τους Toquel, Θέμη Αδαμαντίδη, Θανάση Βασιλόπουλο, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Γονίδη, Κομπανία Βέρδη, Μαντώ, Δημήτρη Μπάση, Aναστάσιο Ράμμο, Μπάμπη Στόκα και Τάμτα.

Τα «Duets» έχουν ήδη αγαπηθεί και αποσπάσει θετικά reviews, καθώς παρουσιάστηκαν από τις MEΛISSES και τους συναδέλφους τους πριν συγκεντρωθούν στο album, στις δύο τηλεοπτικές εκπομπές του συγκροτήματος στο Mega, οι οποίες «μάγεψαν» το κοινό.

Το πρωτότυπο εξώφυλλο του album επιμελήθηκε η illustrator/ pop artist Σοφία Ντέρου.

Βρείτε το «Duets» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://smarturl.it/melissesduets

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ΜΕΛΙSSES | Το νέο τους album «Duets» έχει 24 ντουέτα – έκπληξη με 11 καλλιτέχνες!”

Leave a Reply