ΜΕΛΙSSES: Μονοπωλούν τις τάσεις του YouTube με δύο videos

Feb 23, 2021 No Comments by
Οι MEΛΙSSES βιώνουν για ακόμα μία φορά την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις των YouTube trends με τα δύο πρόσφατα projects τους!
Το no1 συγκρότημα της χώρας βρίσκεται σταθερά στις τάσεις εδώ και μία εβδομάδα και, πλέον, καταλαμβάνει ταυτόχρονα τη δεύτερη και την τρίτη θέση, κάτι που σπάνια έχουμε δει να συμβαίνει από τον ίδιο καλλιτέχνη.

Στο no2 βρίσκεται το music video του «Που ‘Ναι Η Αγάπη», της νέας επιτυχίας που παρουσίασαν οι MΕΛΙSSES την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Η δυνατή ερωτική μπαλάντα, που έγραψε το συγκρότημα και κυκλοφορεί από την Panik Records, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να γίνει ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού, ενώ ξεχωρίζει και στο ραδιοφωνικό airplay.

Στο no3 βρίσκεται το video από το ξέφρενο party του συγκροτήματος στο «Σπίτι Με Το Mega», που προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου. Στην εκπομπή  οι ΜΕΛΙSSES «μάγεψαν» το κοινό ερμηνεύοντας τις διαχρονικές επιτυχίες της 11ετούς καριέρας τους, αλλά και τραγούδια από διαφορετικά είδη ρεπερτορίου μέσα από μοναδικές συμπράξεις με καλεσμένους – έκπληξη.

Δείτε τα videos:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ΜΕΛΙSSES: Μονοπωλούν τις τάσεις του YouTube με δύο videos”

Leave a Reply