ΜΕΛΙSSES | Μοίρασαν μουσική & χαμόγελα στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Sep 13, 2023 No Comments by

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές τους βίωσαν οι ΜΕΛΙSSES που επισκέφθηκαν το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος», λίγες ημέρες πριν την sold out συναυλία τους στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου), τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των σωματείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ένα εκ των οποίων είναι και το συγκεκριμένο Ίδρυμα.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στο Ίλιον, όπου τους υποδέχθηκαν όλοι οι ωφελούμενοι. 

Αθηνά Κωνσταντίνου, μέλος Δ.Σ. του «Μαζί για το Παιδί», Κώστας Μαυρογένης, Λένια Κοντογούρη, Γενική Διευθύντρια του «Μαζί για το Παιδί», Χρήστος Μάστορας, Παναγής Καρέλλας, Πρόεδρος του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», Θάνος Λαΐτσας

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι ΜΕΛΙSSES μπήκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων. Οι νέοι και οι νέες του Ιδρύματος τούς υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, ενώ η ομάδα της χορωδίας βρισκόταν επί σκηνής και τραγούδησε την επιτυχία του συγκροτήματος «Για Όλα Ικανοί (Τζαμάικα)».

Τα μέλη του no1 συγκροτήματος ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί με τους ωφελούμενους μερικά από τα κορυφαία hits τους, όπως τα «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» και «Το Κύμα», μοιράζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές, χαμόγελα κι όμορφα συναισθήματα.

Στη συνέχεια, οι ΜΕΛΙSSES ξεναγήθηκαν στους χώρους του κοινωφελούς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ιδρύματος και ενημερώθηκαν για την μακρόχρονη και πλούσια δράση του, καθώς και για τις υπηρεσίες πρόληψης, ολιστικής παρέμβασης και αποκατάστασης που παρέχει στους ωφελούμενούς του.

Δείτε το video:
https://www.instagram.com/reel/CxC4NeMI2dL

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ΜΕΛΙSSES | Μοίρασαν μουσική & χαμόγελα στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»”

Leave a Reply