ΜΕΛΙSSES | Για 6η χρονιά επιτυχίας στο «Box Athens»

Dec 29, 2021 No Comments by

Οι MEΛΙSSES επέστρεψαν στο «BOX  Athens» για 6η συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας,  δημιουργώντας και πάλι  τον απόλυτο live clubbing προορισμό.

Το no1 συγκρότημα ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο εκείνο ξέρει, παρουσιάζοντας ένα super πρόγραμμα γεμάτο με όλα τα κορυφαία hits της 12ετούς πορείας του, που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και την κορυφή του airplay chart και μετρούν πάνω από 320 εκατομμύρια YouTube views, καθώς κι άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Μαζί τους, για ακόμα μία χρόνια, η πάντα ανατρεπτική Τάμτα, με τη μοναδική σκηνική παρουσία και τις ξεχωριστές ερμηνείες.

Μετά την τεράστια επιτυχία των πρώτων εμφανίσεων, οι MEΛΙSSES και η Τάμτα αποφάσισαν, εκτός από την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου, να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα εκρηκτικό party στο «Box Athens» την Κυριακή 2 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης στις 22:00).

Τη δική τους «πινελιά» στο πρόγραμμα του «Box Athens» βάζουν οι Kid Young και Natasha Kay.

Παράλληλα, οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς θα τραγουδήσουν στο μεγάλο τελικό του «Just The 2 Of Us», στον Alpha, το βράδυ του Σαββάτου της Πρωτοχρονιάς.

Το εντυπωσιακό τους show θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο «Αν» του Χρήστου Μάστορα, που βρίσκεται σταθερά στο top10 του ραδιοφωνικού airplay και σκαρφάλωσε αμέσως στις πρώτες θέσεις των YouTube trends, όπου μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο views μέσα σε λίγες ημέρες .

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ΜΕΛΙSSES | Για 6η χρονιά επιτυχίας στο «Box Athens»”

Leave a Reply