Μελίνα Ασλανίδου – «Να Είσαι Εκεί» | Η νέα της επιτυχία έχει ήδη ξεχωρίσει!

Jan 19, 2023 No Comments by

Η Μελίνα Ασλανίδου μας χαρίζει μέσα από το ξεχωριστό ερμηνευτικό της πρίσμα το «Να Είσαι Εκεί», συνεχίζοντας τον κύκλο των επιτυχημένων singles από το album για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια «ντύνει» με την αγαπημένη σε όλους φωνή της μία από τις θρυλικές και διαχρονικές μπαλάντες της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος την ερμήνευσε πρώτος, το 2006.

Με τη μεγάλη της επιστροφή με αυτή την ξεχωριστή της ερμηνεία, η Μελίνα Ασλανίδου ξεχώρισε αμέσως στο ραδιοφωνικό Airplay και κατέκτησε υψηλές θέσεις στο Official IFPI Chart by Media Inspector. Παράλληλα, έχει ξεχωρίσει στην προτίμηση του κοινού και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες Youtube Views και Digital Streams στα ψηφιακά καταστήματα.

Το «Να Είσαι Εκεί» συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος και μας μεταφέρει όλη την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

Παράλληλα, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο ιστορικό «Χάραμα» της Πάτρας, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, χαρίζοντας μοναδικές βραδιές.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μελίνα Ασλανίδου – «Να Είσαι Εκεί» | Η νέα της επιτυχία έχει ήδη ξεχωρίσει!”

Leave a Reply