Μαρινέλλα – Κώστας Μακεδόνας – Ήβη Αδάμου και μαζί τους η Έλενα Παπαρίζου| Μαζί σε μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία!

Mar 18, 2019 No Comments by

Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτως προελεύσεως, έρχονται να μας θυμίσουν τέσσερεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, με διαφορετική πορεία ο καθένας. Δύο Θεσσαλονικείς, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα.

Πρόκειται για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ και την ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, που ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς τους ήχους, προσφέροντας μιά παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής.

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ. Αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, το κεφάλαιο «Μαρινέλλα» θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον πολυσέλιδα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια, με την σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του. Στα τριάντα χρόνια της μουσικής του διαδρομής, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει «υψηλές πτήσεις» τόσο στον εναέριο όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει συνεργαστεί με τα πιό γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική περίπου στα 16 της χρόνια, έχει καταφέρει, με πολύ προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου.

Την παράσταση συμπληρώνει με την μοναδική παρουσία της η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Οι δίσκοι της μετράνε εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσεις με τις επιτυχίες της τα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική παράσταση – έπειτα από τις sold out εμφανίσεις της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, για να απολαύσει και το κοινό της επαρχίας τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Μια πολυμελής ορχήστρα με πολύ σπουδαίους μουσικούς, θα πλαισιώνει το πρόγραμμα αυτό.

Το αποτέλεσμα της μουσικής συνεύρεσης της ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ, του ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, της ΗΒΗΣ ΑΔΑΜΟΥ και της ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, θα αποδείξουν ότι από την παράδοση στην εξέλιξη, ο «ήχος» δεν παύει να συγκινεί και η μουσική να ανατρέπει για μιά ακόμα φορά τα δεδομένα.

…Γιατί, πολύ απλά …Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!

 

Σταθμοί:

3/7 – Παγκρήτιο Στάδιο, Ηράκλειο

24/7 – Κάστρο Μυτιλήνης

29/7 – Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

31/7 – Δημοτικό Στάδιο Ρόδου Διαγόρας

5/8 – Αρχαίο Θέατρο Δίου

7/8 – Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Αμφιθέατρο Σίβηρης

12/8 – Θέατρο Φλόκα, Αρχαία Ολυμπία

5/9 – Στάδιο ΑΕΛ FC Arena, Λάρισα

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μαρινέλλα – Κώστας Μακεδόνας – Ήβη Αδάμου και μαζί τους η Έλενα Παπαρίζου| Μαζί σε μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία!”

Leave a Reply