Μαντώ & Τάνια Μπρεάζου – «Δε Θα Ξαναγαπήσω» | Κυκλοφόρησε το νέο single & ντουέτο – έκπληξη από το album «Βραδινές Διαδρομές»

Jul 09, 2022 No Comments by

Η Μαντώ και η Τάνια Μπρεάζου μας λένε «Δε Θα Ξαναγαπήσω» και με τις μοναδικές χροιές τους μας ταξιδεύουν σε ένα ακόμα single από το album «Βραδινές Διαδρομές», που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Μαντώ από την Panik Platinum.

Το «Δε Θα Ξαναγαπήσω» είναι ένα δυναμικό pop track, με disco επιρροές, στο οποίο η Μαντώ, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που έχει χαράξει τη δική της σπουδαία πορεία στην ελληνική μουσική, συναντά πρώτη φορά την Τάνια Μπρεάζου, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς.

Η Μαντώ και η Τάνια Μπρεάζου παρουσίασαν το «Δε Θα Ξαναγαπήσω» και live, σ’ ένα από τα επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής «Chart Show», μαγεύοντας το κοινό.

Το «Δε Θα Ξαναγαπήσω», που υπογράφουν στη μουσική η Μαντώ και ο Αντώνης Σκόκος και στους στίχους η Μαντώ, είναι το τέταρτο single από το album «Βραδινές Διαδρομές». Το album, με 12 τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα, γοήτευσε αμέσως τους ακροατές και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και σχόλια.

Δείτε το lyric video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μαντώ & Τάνια Μπρεάζου – «Δε Θα Ξαναγαπήσω» | Κυκλοφόρησε το νέο single & ντουέτο – έκπληξη από το album «Βραδινές Διαδρομές»”

Leave a Reply