Μαγική η συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο! (εικόνες)

Sep 10, 2019 No Comments by

Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι στο Καλλιμάρμαρο για τα 55 χρόνια του Χρήστου Νικολόπουλου.

Με περισσότερους από 40.000 θεατές να τραγουδούν μαζί τους και να τους χειροκροτούν θερμά, κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες συμμετείχαν στη συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και «μάγεψαν», το βράδυ της Δευτέρας, στο Καλλιμάρμαρο, για τα 55 χρόνια πορείας του Χρήστου Νικολόπουλου.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Λιδάκης, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Μπάμπης Στόκας, Γιάννα Βασιλείου και Παναγιώτης Τσαφαράς ήταν οι καλλιτέχνες  που συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη. Παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η συναυλία ξεκίνησε με όλους τους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν μαζί, στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου, το τραγούδι «Οι Νταλίκες», ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του.
Από τη βραδιά δεν έλειψαν και οι στιγμές συγκίνησης, όταν οι καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ερμηνεύοντας μαζί ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, το «Και Τι Ζητάω».

Η συναυλία ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει σε CD, πριν από τα Χριστούγεννα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

  

 

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μαγική η συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο! (εικόνες)”

Leave a Reply