Λευτέρης Πανταζής x Ypo x Ayman ft. Sugar Boy & Dj Valentino – «Θέλω Κι Άλλη» | Το νέο τους τραγούδι & Music video κυκλοφόρησε

Jan 19, 2024 No Comments by

Η πιο απροσδόκητη μουσική συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός! Ο Λευτέρης Πανταζής συναντά τον Ypo, τον Ayman, τον Sugar Boy και τον Dj Valentino στο «Θέλω Κι Άλλη», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum μαζί με music video.

Ο καταξιωμένος κι αγαπητός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, που έχει γράψει τη δική του ιστορία, συμπράττει με μοναδικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες από άλλα είδη μουσικής σ’ ένα «εκρηκτικό» track που συνδυάζει το λαϊκό με το rap και ξεσηκώνει.

Τη μουσική και την παραγωγή υπογράφει ο Χριστόδουλος Σιγανός και τους στίχους οι Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino, Μάριος Καπότσης, Sugarboy και Ayman.

Το «Θέλω Κι Άλλη» συνοδεύεται από ένα δυναμικό music video, γεμάτο με την ξεχωριστή ενέργεια και τη χημεία των πέντε καλλιτεχνών, που εντυπωσιάζει. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Epimtx.

Παράλληλα ο Λευτέρης Πανταζής συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Barbarella Athens Live», μαζί με την Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λευτέρης Πανταζής x Ypo x Ayman ft. Sugar Boy & Dj Valentino – «Θέλω Κι Άλλη» | Το νέο τους τραγούδι & Music video κυκλοφόρησε”

Leave a Reply