Λευτέρης Πανταζής x Ayman – «Αχ Μωρό Μου» | Backstage φωτογραφίες από το music video

May 26, 2022 No Comments by

Ο Λευτέρης Πανταζής, έχοντας δίπλα του τον Ayman, μας χαρίζουν το χορευτικό anthem του φετινού καλοκαιριού «Αχ Μωρό Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Μία γεύση από την ξεσηκωτική διάθεση του τραγουδιού δίνουν οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

«Φρέσκο» και ξεσηκωτικό, το «Αχ Μωρό Μου» αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ το music video ξεπέρασε σε λίγες ημέρες το 1 εκατομμύριο views στο YouTube.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν σε μία βίλα σε περιοχή της Αττικής, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Kirill Samarits, με τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή να βάζει τη χαρακτηριστική «σφραγίδα» του και ο ταλαντούχος Ayman τα ethnic vibes του.

ο «Αχ Μωρό Μου», σε μουσική Βασίλη Κουμεντάκου και Λευτέρη Πανταζή και στίχους του Γιάννη Νασρί Αττάρι και αραβικούς στίχους του Ayman, ακούγεται δυνατά και μπήκε αμέσως στη λίστα των επιτυχιών!

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Λευτέρης Πανταζής συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Barbarella Live Party», στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λευτέρης Πανταζής x Ayman – «Αχ Μωρό Μου» | Backstage φωτογραφίες από το music video”

Leave a Reply