Λευτέρης Κρίκης – Σε μένα θα γυρνάς | Νέο single με video clip!

Mar 17, 2020 No Comments by

Το νέο του single, του Λευτέρη Κρίκη έχει τίτλο «Σε Μένα Θα Γυρνάς» κι είναι ένα τραγούδι που αγαπάει πολύ καθώς έγραψε ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική πριν από 8 ολόκληρα χρόνια, κάτι που για τον ίδιο έχει μεγάλη σημασία αφού όπως αναφέρει «δεν γράφει ποτέ άσκοπα παρά μόνο όταν νιώσει ότι το χαρτί και το μολύβι τον καλούν»…

Ο Λευτέρης Κρίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα το μικρόφωνο, αφού άρχισε να τραγουδάει – όπως λέει ο ίδιος – πριν ακόμα αρχίσει να μιλάει. Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε μπαρ της Θεσσαλονίκης σε ηλικία μόλις 15 ετών κι από τότε δεν έχει σταματήσει ποτέ. Μεγάλη συνεργασία είναι αυτή που είχε με την Άντζελα Δημητρίου, με την Φανή Δρακοπούλου, τον Γιώργο Γιασεμή, τον Διονύση Μακρή κι άλλους πολλούς.

Ο Λευτέρης Κρίκης, έχει σκοπό να δώσει τραγούδια του σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας αλλά και να γίνει κι ο ίδιος γνωστός μέσα από αυτά, προμηνύοντας ένα λαμπρό μέλλον..

Το single «Σε Μένα Θα Γυρνάς» συνοδεύεται από ένα video clip σε σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολάου και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λευτέρης Κρίκης – Σε μένα θα γυρνάς | Νέο single με video clip!”

Leave a Reply